Goedkope boxspring met opbergruimte | Top 5 opbergboxsprings✔️

Een boxspring met opbergruimte bespaart enorm veel ruimte en creëert rust en balans in je slaapkamer. Met een goedkope boxspring met opbergruimte bespaar je ook nog eens veel kosten, want een goede opbergboxspring hoeft niet per se duur te zijn. In deze blog benoemen we de top 5 goedkope boxsprings met opbergruimte.

Wat is een opbergboxspring?

Een opbergboxspring is een boxspring met een verbogen opbergruimte onder het slaapgedeelte, waar je al je beddengoed en andere spullen in kunt opbergen. Zodoende geniet je altijd van een heerlijk opgeruimde kamer en heb je geen last meer van rondslingerend beddengoed. Een boxspring met opbergruimte kun je eenvoudig uitklappen door middel van lussen aan de zijkanten van het bed. Dankzij het geïntegreerde gasveersysteem verg het in- en uitklappen van de boxspring nauwelijks inspanning.

Voordelen opbergboxspring

Wat zijn de voordelen van een boxspring met opbergruimte? Een opbergboxspring heeft voornamelijk de volgende voordelen:

1. Ontzettend veel opbergruimte

Het eerste voordeel is natuurlijk het meest vanzelfsprekend. Het grote voordeel van een opbergboxspring is dat het super veel opbergruimte biedt voor al je beddengoed, waardoor je veel ruimte bespaart. Ideaal voor wanneer je een kleine slaapkamer hebt of ruimte tekort komt.

2. Een betere ventilatie

Een boxspring met opbergruimte ventileert beter, omdat er onder het matras meer ruimte is dan bij een ‘gewone’ boxspring. Hierdoor ventileert het matras beter en houdt het minder vocht vast, waardoor de levensduur van het matras wordt verlengd en je lekker lang en fris slaapt in je opbergboxspring.

3. Luxe uitstraling

Een boxspring met opbergruimte geeft ook een luxe uitstraling aan je slaapkamer. Onze opbergboxsprings hebben namelijk luxe design en veel oog voor detail, waardoor je je in een echte hotelkamer waant. De unieke hoofdborden in combinatie met de meerdelige look geven een echte hotelsfeer aan je slaapkamer.

4. Toegankelijk

De opbergruimte van een boxspring met opbergruimte is heel toegankelijk. Je hoeft alleen maar het slaapgedeelte iets omhoog te trekken door middel van de lus en de opbergruimte komt al tevoorschijn. Je spullen blijven droog en stofvrij en je kunt er gemakkelijk bij.

Goedkope boxspring met opbergruimte

Een goedkope boxspring met opbergruimte bespaart veel ruimte én kosten. Ongeacht de gunstige prijs, zijn onze opbergboxsprings van goede kwaliteit. We besparen niet op kwaliteit, dus of je nou een goedkope boxspring met opbergruimte of luxe boxspring met opbergruimte koopt, je geniet van een goede kwaliteit en fijn comfort.

Top 5 goedkope boxsprings met opbergruimte

Dan zijn we nu aangekomen bij de top 5 goedkope boxsprings met opbergruimte. Staat er in de top 5 geen boxspring die je aanspreekt? Bekijk dan ons volledige assortiment boxsprings met opbergruimte.

5. Goedkope boxspring met opbergruimte Berlijn

beste boxspring met opbergruimte

We beginnen de top 5 met de opbergboxspring Berlijn. Deze boxspring heeft een strak vierakanten patroon in het hoofd- en voeteneinde en geeft een luxe uitstraling aan je slaapkamer. De boxspring is voorzien van een bonellvering matras en koudschuim topmatras, waardoor je geniet van een goede ondersteuning en aangenaam slaapcomfort. Je kunt de opbergboxspring helemaal naar eigen wens samenstellen door te kiezen voor een stof- kleurcombinatie naar wens, zodat de boxspring gegarandeerd perfect past in je slaapkamerinterieur.

4. Goedkope boxspring met opbergruimte Parijs

beste boxspring met opbergruimte

In Parijs moet je ooit geweest zijn! Met de Franse charme van de liefdevolle boxspring Parijs waan je je elke nacht in de stad van de liefde en droom je al snel weg. De verticale strepen in het hoofdbord en voeteneinde zorgen voor een luxe hotelsfeer in je slaapkamer. De boxspring is uitgevoerd met een bonellvering matras en koudschuim topmatras, waardoor je lichaam goed wordt ondersteund en je geniet van een aangenaam comfort. Bovendien beschikt de opbergboxspring over lage mat zwarte kunststof poten.

3. Goedkope boxspring met opbergruimte Amsterdam

beste boxspring met opbergruimte

Een opbergboxspring met Nederlandse charme! Met de opbergboxspring Amsterdam geniet je van alles in één luxe. Je geniet namelijk van een lekker comfortabel bed en veel opbergruimte onder het slaapgedeelte van het bed. Deze opbergboxspring heeft een strak basic design, waardoor het gegarandeerd perfect past in de stijl van je slaapkamer. Stel de boxspring naar eigen wens samen door te kiezen uit één van de verschillende stoffen en kleuren en geniet van een boxspring met opbergruimte die perfect bij je past.

2. Goedkope boxspring met opbergruimte Madrid

beste boxspring met opbergruimte

De opbergboxspring Madrid is een artistieke boxspring en combineert luxe, gemak en functionaliteit. De boxspring uitgevoerd met een bonellvering matras en koudschuim topper, waardoor je geniet van een aangenaam ligcomfort en optimale ondersteuning. Personaliseer de boxspring door te kiezen uit één van de verschillende stoffen en kleuren. De boxspring is standaard voorzien van lage mat zwarte kunststof poten. De combinatie van het rechthoekige patroon in het voeteneinde en verticale strepen in het hoofdbord, zorgen voor een uniek design die je kunt complementeren door te kiezen uit één van de verschillende stoffen en kleuren.

1. Goedkope boxspring met opbergruimte Lissabon

beste boxspring met opbergruimte

De opbergboxspring Lissabon is de goedkoopste boxspring met opbergruimte. Deze boxspring heeft een mooi hoofdbord met vierkanten patronen in het hoofdbord en creëert rust en balans in je slaapkamer. Door het strakke minimalistische design past het bed in de stijl van ieder slaapkamerinterieur. Personaliseer het design door te kiezen uit één van de verschillende stof- kleurcombinaties en geniet van je eigen unieke boxspring met opbergruimte. Ook deze boxspring is voorzien van een bonellvering matras en is standaard uitgevoerd met een koudschuim topper.

Goedkope boxspring met opbergruimte kopen

Heb je een opbergboxspring gezien die je mooi vindt? Als je een boxspring met opbergruimte bij Boxspring Xpert koopt, geniet je al binnen 2 á 4 weken van je nieuwe boxspring. Alle boxsprings in ons assortiment worden gratis thuisbezorgd. Je hebt bovendien de keuze uit verschillende verschillende betaalmethoden. Wil je graag achteraf of in termijnen betalen? Geen probleem! Heb je een vraag over een van onze boxsprings? Neem dan contact op met één van onze slaapexperts.