Maandelijkse Archieven: December 2023

  1. Op een boxspring zonder topper slapen: enkele tips

    Op een boxspring zonder topper slapen: enkele tips
    Een boxspring staat synoniem voor luxe en comfort. Je komt ze niet zomaar in de beste hotels tegen. Wil jij elke nacht heerlijk op een boxspring slapen, maar geen grote investering doen? Dan kun je wat onderdelen weglaten. Iets dat je altijd nodig hebt zijn het onderstel (de box) en het matras. De topper voegt extra comfort toe. Op een boxspring zonder topper slapen kan, maar dan moet je wel met wat zaken rekening houden.
    Lees meer »
  2. Zo vaak moet je een boxspring vervangen

    Zo vaak moet je een boxspring vervangen
    Een boxspring bestaat uit verschillende onderdelen: de bedbodem (box), het matras en vaak ook een topper. Elk onderdeel heeft zijn eigen levensduur. Zo gaat de box veel langer mee dan het topdekmatras. Maar hoe vaak moet je een boxspring vervangen? We geven uitleg over de verschillende onderdelen, en wanneer je merkt dat ze aan vervanging toe zijn.
    Lees meer »
  3. Een goed hoeslaken voor een boxspring met topper

    Een goed hoeslaken voor een boxspring met topper
    Een boxspring betekent luxe slapen en uitgerust wakker worden. Verhoog het ligcomfort met het juiste beddengoed. Denk hierbij aan een heerlijk dekbed met een zacht dekbedovertrek: sluit je ogen even en voel het. Ook het hoeslaken is belangrijk. Bij een boxspring met topper heb je een ander hoeslaken nodig dan bij standaard bedden, zeker als je een splittopper hebt.
    Lees meer »
  4. Wat is de beste topper voor mensen met een zwaardere lichaamsbouw?

    Wat is de beste topper voor mensen met een zwaardere lichaamsbouw?

    Een goede nachtrust is essentieel voor onze algehele gezondheid en welzijn. Voor mensen met een wat zwaardere lichaamsbouw kan het echter een uitdaging zijn om de juiste matras topper te vinden die voldoende ondersteuning en comfort biedt. Gelukkig is er een breed scala aan opties beschikbaar om aan deze behoeften te voldoen. In deze blog gaan we dieper in op de belangrijkste factoren om te overwegen bij het kiezen van de beste topper voor zware mensen.

    Lees meer »