Maandelijkse Archieven: Februari 2023

  1. Hoe lang gaat een matras mee? Levensduur per type matras.

    Hoe lang gaat een matras mee? Top 3 matrassen met lange levensduur.

    Hoe lang gaat een matras mee? Die vraag wordt vaak gesteld aan onze slaapadviseurs. Helaas gaan matrassen niet eeuwig mee. Maar er zit wel degelijk verschil in de levensduur van de verschillende materialen. In deze blog leggen wij aan je uit hoe lang een matras gemiddeld meegaat en wat de levensduur per type matras is. Daarnaast vertellen we je waarom je op tijd je matras moet vervangen, hoe je de levensduur van je matras kan verlengen, wat een goed matras met lange levensduur kost en tot slot geven we je onze top 3 matrassen met lange levensduur. Na het lezen van deze blog weet jij exact hoe lang jouw matras meegaat en of je huidige matras aan vervanging toe is.

    Lees meer »
  2. Slaapbank met matras kopen? De beste slaapbanken met echt matras!

    Slaapbank met matras kopen? De beste slaapbanken met echt matras!

    Slaapbank met matras kopen? Het grote voordeel van een slaapbank is dat je zowel ruimte als kosten bespaart, omdat je geniet van een bank en bed in één meubelstuk. Goed voor je portemonnee en woonruimte! Ideaal ter vervanging van een bed wanneer je bijvoorbeeld te weinig ruimte hebt of als slaapplek voor een logé. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je er comfortbal op kunt slapen, zodat je geniet van een goede nachtrust en geen rugklachten krijgt. Bij Boxspring Xpert hebben we een heel assortiment aan slaapbanken met matras die functioneren als volwaardig bed en ook nog eens een mooi design hebben!

    Lees meer »
  3. Goedkope slaapbank kopen? Top 5 goedkope slaapbanken

    Goedkope slaapbank kopen? Top 5 goedkope slaapbanken

    Goedkope slaapbank kopen? Verstandige keuze! Een slaapbank, ook wel bedbank of zetelbed genoemd, bespaart natuurlijk lekker veel ruimte in je kamer. Ook is een slaapbank goed voor je portemonnee, want je geniet van een bed én bank voor de prijs van één meubelstuk. Een slaapbank kan bovendien ook nog eens een mooie toevoeging zijn aan je interieur en is eenvoudig in gebruik. Ook zijn bedbanken ideaal voor kleine ruimtes zoals kinder-, logeer- en zolderkamers. Redenen genoeg voor de aanschaf van een slaapbank dus! In deze blog behandelen we de top 5 goedkope slaapbanken.

    Lees meer »