Advies over topmatrassen

 1. Ligt je boxspring te hard? Op deze manier maak jij je boxspring zachter.

  Ligt je boxspring te hard? Op deze manier maak jij je boxspring zachter.
  Een goede nachtrust begint met een comfortabel bed. Als je boxspring te hard is naar jouw smaak, is er geen noodzaak tot drastische maatregelen. Het toevoegen van een topmatras kan het antwoord zijn op je zoektocht naar zachtheid en ondersteuning. Een topmatras, een extra laag boven op je bestaande matras, kan je boxspring in een handomdraai zachter maken. Beschouw het als een praktische upgrade die zowel comfort als duurzaamheid biedt.
  Lees meer »
 2. Te hard matras? Hard matras zachter maken met deze oplossingen

  Te hard matras? Hard matras zachter maken met deze oplossingen

  Heb je last van rug-, schouder- of nekpijn door een te hard matras? Of slaap je juist slecht en word je vermoeid wakker? Een te hard matras kan verschillende klachten veroorzaken en is niet altijd gemakkelijk op te lossen. In deze blog geven we je verschillende oplossingen om een te hard matras zachter te maken, zodat je weer comfortabel kunt slapen. We bespreken onder andere hoe je de lattenbodem zachter kunt instellen, waarom een boxspring met geveerde box een goede keuze is en hoe je met een zachte topper het eindcomfort van de slaapcombinatie kunt verbeteren. Tot slot geven we onze top 3 zachte toppers om je te harde matras zachter te maken. Dus wil je alles weten omtrent het onderwerp ‘te hard matras’? Lees dan snel verder!

  Lees meer »
 3. Luxe topper kopen? Top 3 luxe topmatrassen van hoge kwaliteit.

  Luxe topper kopen? Top 3 luxe topmatrassen van hoge kwaliteit.

  Op zoek naar een betere nachtrust? Overweeg dan om een luxe topper te kopen voor op je matras. Een topper is een extra laag die bovenop je matras geplaatst wordt en zorgt voor extra ondersteuning en comfort. Maar welke luxe topper moet je kiezen en waar moet je op letten bij de aanschaf ervan? In deze blog bespreken we de definitie van een luxe topper, de ideale hoogte ervan en de kosten die eraan verbonden zijn. Ook presenteren we onze top 3 luxe topmatrassen van hoge kwaliteit uit ons assortiment. Lees verder om meer te weten te komen over deze comfortabele en praktische oplossing voor een betere nachtrust.

  Lees meer »
 4. Welke topper voor buikslaper, zijslaper en rugslaper? Het beste topmatras per slaaphouding.

  Welke topper voor buikslaper, zijslaper en rugslaper? Het beste topmatras per slaaphouding.

  Welke topper past het best bij jouw slaaphouding? Als buikslaper, zijslaper of rugslaper is het belangrijk om de juiste ondersteuning te krijgen tijdens je slaap. Maar welke topper past nou bij een buikslaper, zijslaper en rugslaper? In deze blog geven wij het beste topmatras per slaaphouding aan. De juiste topper kan helpen om het slaapcomfort te verbeteren en klachten te voorkomen, waardoor je fitter en uitgeruste wakker wordt. Dus wil je alles weten omtrent de onderwerpen slaaphouding en toppers? Lees dan snel verder!

  Lees meer »
 5. Hoe lang gaat een topper mee? Levensduur per type topmatras.

  Hoe lang gaat een topper mee? Levensduur per type topmatras.

  Hoe lang gaat een topper mee? Dit is een veelgestelde vraag van consumenten. Logisch natuurlijk, want als je een nieuwe topper gaat kopen wil je natuurlijk dat deze een tijdje meegaat. Maar de levensduur verschilt enorm, veel verschillende factoren hebben hier namelijk invloed op. Het type materiaal heeft de grootste invloed op de levensduur van een topper. Daarom geven wij in deze blog de levensduur per type topmatras weer in een overzichtelijke tabel. Daarnaast spelen het gewicht van de persoon die er op slaapt en de kwaliteit van het schuim een belangrijke rol. In deze blog gaan wij verder ook in op gerelateerde vragen m.b.t. de levensduur van een topper en geven wij onze top 3 topmatrassen met lange levensduur. Lees dus snel verder als je alles wil weten omtrent het onderwerp de levensduur van een topper!

  Lees meer »
 6. Goedkope topper kopen? Top 5 goedkope topmatrassen

  Goedkope topper kopen? Top 5 goedkope toppers

  Wil je graag een goedkope topper kopen kopen en vraag je je af welke topper voor jou het beste is? Na het lezen van deze blog weet je welke toppers het goedkoopst zijn en welk goedkoop topmatras het beste bij jouw lichaam past. We behandelen de top 5 goedkope toppers met daarin gegarandeerd een topmatras die past bij jouw specifieke slaapwensen- en behoeften.

  Lees meer »
 7. Wat is de beste topper? De best geteste topmatrassen van 2024

  Wat is de beste topper? De best geteste topmatrassen van 2024

  Wat is de beste topper? Dit vragen veel van onze klanten zich af. Het is namelijk erg belangrijk om de beste topper te selecteren, aangezien een topper veel invloed heeft op jouw nachtrust. Het antwoord op deze vraag is echter niet zo simpel. Wat goed voor jou is, hangt af van veel persoonlijke factoren. Hecht jij namelijk veel waarde aan de ondersteuning, drukverdeling, duurzaamheid, ventilatie, vochtregulatie en/of de prijs. Om het jou als consument wat makkelijker te maken hebben onze eigen specialistische slaapadviseurs zelf onze topmatrassen getest. Verderop in de blog geven zij hun mening wat zij de beste topper vinden. Dus ben jij op zoek naar de best geteste topmatrassen van 2023? Lees dan snel verder!

  Lees meer »
 8. Zachte topper kopen? Dit zijn de top 3 zachte topmatrassen

  Zachte topper kopen? Dit zijn de top 3 zachte topmatrassen
  Wil je graag een zachte topper kopen en vraag je je af welke topper voor jou het beste is? Na het lezen van deze blog weet je exact welke topper het beste bij je past. We leggen uit wat een zachte topper is en welke topper bij welk lichaamsgewicht past, waarna we afsluiten met de beste 3 zachte toppers uit ons assortiment. Ook vertellen we je welke soort topmatrassen je moet vermijden wanneer je op zoek bent naar een zachte topper. Zoek je een topmatras voor je elektrische boxspring? We benoemen in deze blog ook onze top 3 zachte splittoppers!
  Lees meer »
 9. Harde topper kopen? Onze top 3 stevige topmatrassen

  Harde topper kopen? Onze top 3 stevige topmatrassen

  Wil je een harde topper kopen maar zie je door de bomen het bos niet meer? Logisch, er zijn zo veel mogelijkheden als het om toppers gaat. Daarom behandelen we in deze blog alle belangrijke informatie omtrent een stevig topmatras. Onderwerpen die aanbod komen zijn: wat is een harde topper, voor wie is een stevig topmatras geschikt, welke topmatrassen zijn niet hard en uiteindelijk geven wij onze top 3 stevige topmatrassen. Heb je een elektrische boxspring? Niet getreurd, in deze blog benoemen we ook onze top 3 harde splittoppers.

  Lees meer »
 10. Waarom moet er een topper op een boxspring of bed? 7 redenen

  Waarom moet er een topper op een boxspring of bed? 7 redenen

  Waarom moet er een topper op je bed of boxspring? Veel mensen vragen zich af of een topper daadwerkelijk iets toevoegt aan hun slaapsysteem. Daarom geven wij in deze blog antwoord op die vraag door 7 redenen te geven waarom je een topper zou moeten gebruiken. Een goede topper biedt immers veel voordelen. Daarnaast geven we in deze blog ook aan wanneer je beter geen topper kan kopen

  Lees meer »