Blog

 1. Hoe lang gaat een boxspring mee? Levensduur per type boxspring.

  Hoe lang gaat een boxspring mee? Levensduur per type boxspring.

  Hoe lang gaat een boxspring mee? Dat vragen veel mensen zich af die een nieuwe boxspring gaan kopen. De levensduur per type boxspring verschilt echter nog al. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van de type box, matras en topper. Daarnaast hebben andere factoren veel invloed op de levensduur van een boxspring zoals de blootstelling aan zonlicht, het gewicht van de persoon die er op slaapt en hoe je de boxspring onderhoud. Verder komt in de blog aanbod hoe je een boxspring het beste kunt onderhouden, wat onze top 3 boxsprings zijn met lange levensduur en wat een boxspring met lange levensduur kost.

  Lees meer »
 2. Boxspring in termijnen betalen? Bed gespreid betalen met 0% rente & geen BKR

  Boxspring in termijnen betalen? Bed gespreid betalen met 0% rente & geen BKR

  Een nieuwe boxspring of bed kopen is vaak niet goedkoop. Het is dus zeker iets waar je financieel rekening mee moet houden. Maar slaap je momenteel niet meer goed en komt de rekening van een nieuwe boxspring of bed momenteel even niet zo goed uit? Kies er dan voor om een boxspring in termijnen te betalen. Bij Boxspring Xpert kun je namelijk een bed gespreid betalen met 0% rente en geen BKR registratie. Wil je van deze optie gebruik maken? Lees dan deze blog. Hier leggen wij o.a. uit welke betaalmethodes er mogelijk zijn, of je een BKR registratie krijgt, hoeveel rente je betaalt, welke type boxsprings je in termijnen kan kopen en hoe een boxspring in termijnen betalen werkt.

  Lees meer »
 3. Orthopedisch matras kopen? Top 5 ergonomische matrassen 2023

  Orthopedisch matras kopen? Top 5 ergonomische matrassen 2023

  Orthopedisch matras kopen? Verstandige keus! Een ergonomisch matras kan veel verschil maken voor mensen die last hebben van rug, spier- of gewrichtsklachten of dergelijke klachten juist voorkomen! Voor mensen die last hebben van rug, spier- of gewrichtsklachten, is het ontzettend belangrijk dat het matras de juiste ondersteuning biedt aan het lichaam en je lichaam iets wegzakt in het matras, zodat je spieren en gewrichten worden verlicht. Heb jij last van rug, spier- of gewrichtsklachten? Met onze top 5 orthopedische matrassen geniet ook jij van een goede nachtrust.

  Lees meer »
 4. Goedkoop matras kopen? Top 5 goedkope matrassen 2023✔️

  Goedkoop matras kopen? Top 5 goedkope matrassen 2023✔️

  Wil je graag een goedkoop matras kopen? Een goed matras hoeft niet per se heel duur te zijn. Onze goedkope matrassen zijn goed voor je nachtrust én portemonnee. Ongeacht de prijs geniet je gegarandeerd van een hoge mate van comfort en optimale ondersteuning, waardoor een goede kwaliteit en nachtrust gewaarborgd is. In onze top 5 goedkope matrassen vind je verschillende schuimsoorten met ieder z’n unieke eigenschappen, waardoor er voor iedereen een geschikt goedkoop matras is.

  Lees meer »
 5. Kussen wassen? Unieke tips voor het wassen van je hoofdkussen

  Kussen wassen? Unieke tips voor het wassen van je hoofdkussen

  Het wassen van een kussensloop is voor de meeste mensen een vanzelfsprekendheid. Het wassen van het hoofdkussen echter veel minder. Toch moet je regelmatig je kussen wassen. Tijdens het slapen verliezen we namelijk veel zweet, huidschilfers en dode huidcellen, wat allemaal achterblijft op je hoofdkussen en daarmee een ideale broedplek is voor bacteriën. Voor je gezondheid is het dus erg belangrijk om met enige regelmaat je kussen te wassen.

  Lees meer »
 6. Goedkope boxspring met opbergruimte | Top 5 opbergboxsprings✔️

  Goedkope boxspring met opbergruimte | Top 5 opbergboxsprings✔️

  Een boxspring met opbergruimte bespaart enorm veel ruimte en creëert rust en balans in je slaapkamer. Met een goedkope boxspring met opbergruimte bespaar je ook nog eens veel kosten, want een goede opbergboxspring hoeft niet per se duur te zijn. In deze blog benoemen we de top 5 goedkope boxsprings met opbergruimte.

  Lees meer »
 7. De beste boxspring met opbergruimte? Top 5 opbergboxsprings✔️

  De beste boxspring met opbergruimte? Top 5 opbergboxsprings✔️

  Een boxspring met opbergruimte is een verstandige keuze, want je geniet van een heerlijk comfortabel bed en lekker opgeruimde slaapkamer. In de opbergruimte kun je al je beddengoed en andere spullen opbergen, waardoor je meer ruimte overhoudt in je slaapkamer. Bovendien geeft een opbergboxspring een luxe hoteluitstraling aan je slaapkamer, waardoor je je in een echte Van der Valk hotelkamer waant. Maar wat is nou de beste boxspring met opbergruimte? In deze blog lees je wat de top 5 beste opbergboxsprings zijn!

  Lees meer »
 8. Wat is het beste matras van 2023? Top 5 beste matrassen✔️

  Wat is het beste matras van 2023? Top 5 beste matrassen✔️

  Er zijn anno 2023 allerlei verschillende soorten matrassen verkrijgbaar, maar wat is het beste matras? Wat voor jou het beste matras is, hangt af van je slaapwensen- en behoeften. Slaap je graag op een hard of zacht matras? Heb je last van rugklachten of andere lichaamsklachten? In welke slaaphouding lig je? Heb je het snel warm of koud in bed? Heb je een hoog of laag lichaamsgewicht? Allemaal factoren om rekening mee te houden om te kunnen bepalen wat voor jou het beste matras is. In deze blog behandelen we voor alle mogelijke slaapwensen- en behoeften het beste matras en vind je de top 5 beste matrassen van 2023!

  Lees meer »
 9. Goedkope topper kopen? Top 5 goedkope topmatrassen

  Goedkope topper kopen? Top 5 goedkope toppers

  Wil je graag een goedkope topper kopen kopen en vraag je je af welke topper voor jou het beste is? Na het lezen van deze blog weet je welke toppers het goedkoopst zijn en welk goedkoop topmatras het beste bij jouw lichaam past. We behandelen de top 5 goedkope toppers met daarin gegarandeerd een topmatras die past bij jouw specifieke slaapwensen- en behoeften.

  Lees meer »
 10. Hoe lang gaat een topper mee? Levensduur per type topmatras.

  Hoe lang gaat een topper mee? Levensduur per type topmatras.

  Hoe lang gaat een topper mee? Dit is een veelgestelde vraag van consumenten. Logisch natuurlijk, want als je een nieuwe topper gaat kopen wil je natuurlijk dat deze een tijdje meegaat. Maar de levensduur verschilt enorm, veel verschillende factoren hebben hier namelijk invloed op. Het type materiaal heeft de grootste invloed op de levensduur van een topper. Daarom geven wij in deze blog de levensduur per type topmatras weer in een overzichtelijke tabel. Daarnaast spelen het gewicht van de persoon die er op slaapt en de kwaliteit van het schuim een belangrijke rol. In deze blog gaan wij verder ook in op gerelateerde vragen m.b.t. de levensduur van een topper en geven wij onze top 3 topmatrassen met lange levensduur. Lees dus snel verder als je alles wil weten omtrent het onderwerp de levensduur van een topper!

  Lees meer »