Blog

 1. Oplossingen voor een Boxspring met een Te Groot Matras

   Oplossingen voor een Boxspring met een Te Groot Matras
  Als je een nieuwe boxspring koopt dan krijg je hier een goed matras bij. We leveren boxsprings zelfs inclusief topmatras. Misschien heb je een matras dat nog in goede staat is en op je nieuwe boxspring wil gebruiken. Is het matras te groot voor de boxspring? We bieden een aantal oplossingen.
  Lees meer »
 2. Boxspring Matras op Lattenbodem: Wat Je Moet Weten

  Boxspring Matras op Lattenbodem: Wat Je Moet Weten
  Een standaard boxspringmatras heeft een kern van pocketveren. Soms zit hier een afdeklaag op, zoals koudschuim of traagschuim. Het kan ook dat deze afdeklaag ontbreekt en dat je gebruik maakt van een luxe topmatras. De bodem van een boxspring bestaat meestal ook uit vering. Kan een boxspringmatras ook op een lattenbodem liggen? We geven hier uitleg over.
  Lees meer »
 3. Een Boxspring bij Allergieën: Ontdek de Ideale Keuze

  Een Boxspring bij Allergieën: Ontdek de Ideale Keuze
  Bijna 20% van de Nederlandse bevolking heeft last van een allergie. Grote kans dat jij hier eentje van bent. Misschien twijfel je of een boxspring bij allergie wel een goede keuze is. De meeste boxsprings hebben namelijk een stoffering die stof en huisstofmijt aantrekt. Daar zit je met je allergische klachten niet op te wachten. Gelukkig is er goed nieuws: ook met een allergie is een boxspring een goede keuze.
  Lees meer »
 4. Een Boxspring voor Lange Mensen: Vind de Perfecte Lengte

  Een Boxspring voor Lange Mensen: Vind de Perfecte Lengte
  Volgens het CBS zijn Nederlanders de langste mensen ter wereld. Nederlandse mannen zijn gemiddeld 1,83 m lang. Vrouwen hebben een gemiddelde lengte van 1,69 m. Standaard bedden hebben een lengte van 200 cm. Dit kan al snel te klein zijn. Daarom is een boxspring voor lange mensen zo ideaal.
  Lees meer »
 5. Is een dure boxspring beter dan de goedkopere modellen?

  Is een dure boxspring beter dan de goedkopere modellen?
  Ze zeggen wel eens “goedkoop is duurkoop”. Dit geldt zeker voor veel producten. Denk maar eens aan elektronica, er is kwaliteitsverschil tussen Bosch- en huismerk wasmachines. Ook voor kleding geldt dit: kwalitatieve merken hebben een lange levensduur, goedkope merken kunnen zelfs schoonheidsfoutjes bevatten. Maar hoe zit dit met bedden? Is een dure boxspring echt veel beter dan de goedkopere modellen?
  Lees meer »
 6. Een tweedehands boxspring kopen: enkele aandachtspunten

  Een tweedehands boxspring kopen: enkele aandachtspunten
  Zie je een leuke boxspring op Marktplaats, bij de kringloopwinkel of ergens anders? Een tweedehands boxspring kopen doe je niet zomaar. Het is een meubelstuk waarop je een derde van je leven doorbrengt. Je verlangt een goede ondersteuning en een hoog ligcomfort. Daarnaast speelt hygiëne een belangrijke rol. In dit artikel vind je tips voor het kopen van een tweedehands boxspring bed.
  Lees meer »
 7. Op een boxspring zonder topper slapen: enkele tips

  Op een boxspring zonder topper slapen: enkele tips
  Een boxspring staat synoniem voor luxe en comfort. Je komt ze niet zomaar in de beste hotels tegen. Wil jij elke nacht heerlijk op een boxspring slapen, maar geen grote investering doen? Dan kun je wat onderdelen weglaten. Iets dat je altijd nodig hebt zijn het onderstel (de box) en het matras. De topper voegt extra comfort toe. Op een boxspring zonder topper slapen kan, maar dan moet je wel met wat zaken rekening houden.
  Lees meer »
 8. Zo vaak moet je een boxspring vervangen

  Zo vaak moet je een boxspring vervangen
  Een boxspring bestaat uit verschillende onderdelen: de bedbodem (box), het matras en vaak ook een topper. Elk onderdeel heeft zijn eigen levensduur. Zo gaat de box veel langer mee dan het topdekmatras. Maar hoe vaak moet je een boxspring vervangen? We geven uitleg over de verschillende onderdelen, en wanneer je merkt dat ze aan vervanging toe zijn.
  Lees meer »
 9. Een goed hoeslaken voor een boxspring met topper

  Een goed hoeslaken voor een boxspring met topper
  Een boxspring betekent luxe slapen en uitgerust wakker worden. Verhoog het ligcomfort met het juiste beddengoed. Denk hierbij aan een heerlijk dekbed met een zacht dekbedovertrek: sluit je ogen even en voel het. Ook het hoeslaken is belangrijk. Bij een boxspring met topper heb je een ander hoeslaken nodig dan bij standaard bedden, zeker als je een splittopper hebt.
  Lees meer »
 10. Wat is de beste topper voor mensen met een zwaardere lichaamsbouw?

  Wat is de beste topper voor mensen met een zwaardere lichaamsbouw?

  Een goede nachtrust is essentieel voor onze algehele gezondheid en welzijn. Voor mensen met een wat zwaardere lichaamsbouw kan het echter een uitdaging zijn om de juiste matras topper te vinden die voldoende ondersteuning en comfort biedt. Gelukkig is er een breed scala aan opties beschikbaar om aan deze behoeften te voldoen. In deze blog gaan we dieper in op de belangrijkste factoren om te overwegen bij het kiezen van de beste topper voor zware mensen.

  Lees meer »