Blog

 1. Top 5 beste matrassen voor zware mensen

  Top 5 beste matrassen voor zware mensen

  Wanneer je een matras kopen gaat, is het belangrijk dat deze goed bij je past. De eigenschappen van het matras moeten goed aansluiten op de persoonlijke wensen en behoeften van je lichaam. Voor mensen met een hoog lichaamsgewicht is de ondersteuning van het matras een cruciale factor. Een matras dient ten alle tijden een goede ondersteuning te bieden, zeker wanneer er sprake is van overgewicht. Wanneer een matras onvoldoende ondersteuning biedt voor je lichaamsgewicht kan er kuilvorming ontstaan in het matras en kunnen er rug- of gewrichtsklachten ontstaan. Ook lig je dan gewoonweg niet lekker op je matras, waardoor de kans aanwezig is dat je slechter slaapt dan wanneer je op een geschikt matras zou slapen. In deze blog lees je wat de top 5 beste matrassen voor zware mensen zijn!

  Lees meer »
 2. Je ultieme droombed samenstellen in 5 stappen!

  Je ultieme droombed samenstellen in 5 stappen!

  Altijd al gedroomd van het perfecte bed? Tijd om deze droom te verwezenlijken! Die prachtige boxspring die je online of in je hotelkamer op vakantie hebt gezien, kan ook in jouw slaapkamer staan. Wil je elke dag genieten van de perfecte nachtrust en een bed dat perfect past in je interieur? Stel dan je eigen unieke droombed samen in 5 stappen en creëer dé ultieme slaapbelevenis.

  Lees meer »
 3. Matras omdraaien: hoe vaak je matras omdraaien?

  Matras omdraaien: hoe vaak je matras omdraaien?

  Een goed matras is cruciaal voor een goede nachtrust! Het is algemeen bekend dat een goede nachtrust nodig is om overdag goed te kunnen functioneren. Het is daarom belangrijk om je matras zo goed mogelijk te onderhouden zodat deze zo lang mogelijk meegaat. Je matras omdraaien kan daar een belangrijke rol in spelen. Ongeacht de kwaliteit van je matras is het belangrijk om met enige regelmaat je matras te draaien. In deze blog vertellen we alles wat je moet weten over het omdraaien van je matras!

  Lees meer »
 4. Welk matras past bij mij? Het beste matras kiezen in 5 stappen

  Welk matras past bij mij? Het beste matras kiezen in 5 stappen

  Een goede nachtrust begint bij een goed bed en matras. Het is daarom belangrijk om op een matras te slapen dat goed bij je past. Er zijn echter talloze soorten matrassen, wat het lastig kan maken om te bepalen welk matras voor jou het beste is. Zo heeft elk soort matras zijn voor- en nadelen en identieke eigenschappen. Het is dan ook heel persoonlijk wat voor jou het beste matras is. In deze blog leggen we uit hoe je in 5 stappen het beste matras kunt kiezen en geven we een aantal belangrijke tips waar je op moet letten bij het kopen van een nieuw matras!

  Lees meer »
 5. Welk matras bij rugpijn? Top 5 beste matrassen voor rugklachten!

  Welk matras bij rugpijn? Top 5 beste matrassen voor rugklachten!

  Niets is belangrijker dan een goede nachtrust! Een goede nachtrust houdt je energiek en is cruciaal voor een goede gezondheid. Rugklachten kunnen een goede nachtrust echter behoorlijk verstoren met alle gevolgen van dien. Wanneer je last hebt van rugklachten ben je absoluut niet de enige! In Nederland hebben naar schatting zo’n twee miljoen mensen last van rugpijn. Een goede slaaphouding in combinatie met een goed matras kan rugklachten verminderen of zelfs voorkomen. Maar welk matras is nou het beste bij rugklachten? Dit is niet voor iedereen hetzelfde omdat elk lichaam anders is en specifieke wensen en behoeften heeft. In deze blog vertellen we wat de 5 beste matrassen voor rugklachten zijn!

  Lees meer »
 6. Matras proefslapen: 100 nachten proefslapen op je matras!

  Matras proefslapen: 100 nachten proefslapen op je matras!

  Wist je dat je maar liefst één derde van je hele leven doorbrengt op een matras? Klinkt best gek hé? Toch is niets minder waar! Het is daarom ontzettend belangrijk om een goede relatie te hebben met je matras. Een goede relatie heeft echter tijd nodig en daarom bieden we de mogelijkheid om 100 nachten te proefslapen op je nieuwe matras of topper! Zo weet je 100% zeker dat je een goede match bent met je (top)matras. Is het liefde op het eerste gezicht of blijkt het na 100 nachten proefslapen toch geen match made in heaven? Dit kun je natuurlijk pas na een tijdje bepalen in je eigen vertrouwde omgeving. In deze blog leggen we uit hoe het 100 nachten proefslapen precies werkt!

  Lees meer »
 7. Slaapbank kopen; Vind in 6 stappen de perfecte slaapbank!

  Slaapbank kopen; Vind in 6 stappen de perfecte slaapbank!

  Wil je graag ruimte besparen in huis, voorbereid zijn voor logés of kosten besparen? Een slaapbank is dan de ideale uitkomst! Wanneer je een slaapbank hebt, kunnen logés lekker comfortabel blijven slapen. Wel zo gastvrij toch! Bovendien bespaart de aankoop van een slaapbank ook nog eens ruimte en kosten. Wanneer je een slaapbank met opbergruimte koopt, kun je er bijvoorbeeld gemakkelijk je beddengoed in kwijt, zodat je van een mooi opgeruimde kamer geniet. Daarnaast neemt een slaapbank in vergelijking met een bed weinig ruimte in beslag. Ook is een slaapbank gunstig voor je portemonnee, want je hebt een bed én bank voor de prijs van één meubelstuk. Redenen genoeg voor de aankoop van een slaapbank dus! Echter kan het best lastig zijn om te bepalen wat voor jou een goede slaapbank is. Het aanbod is tenslotte groot met allerlei verschillende modellen en afmetingen. Aan de hand van deze blog bepaal jij in 6 stappen gemakkelijk wat voor jou de perfecte slaapbank is!

  Lees meer »
 8. Boxspring kopen: waar moet ik op letten?

  Boxspring kopen: waar moet ik op letten?

  Boxsprings zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de slaapkamer! Ze geven je slaapkamer een luxe uitstraling en bieden een fijn ligcomfort. De populariteit van boxsprings is de laatste jaren dan ook enorm toegenomen en neemt vandaag de dag nog steeds toe. Vanwege deze stijgende populariteit is ook het aanbod van boxsprings enorm. Het is daarom best lastig om voor jou de beste boxspring te kiezen. Waar moet je nou op letten bij het kopen van een boxspring? In deze blog vertellen we waar je op moet letten bij de aankoop van een boxspring!

  Lees meer »
 9. Waarom moet er een topper op een boxspring of bed? 7 redenen

  Waarom moet er een topper op een boxspring of bed? 7 redenen

  Waarom moet er een topper op je bed of boxspring? Veel mensen vragen zich af of een topper daadwerkelijk iets toevoegt aan hun slaapsysteem. Daarom geven wij in deze blog antwoord op die vraag door 7 redenen te geven waarom je een topper zou moeten gebruiken. Een goede topper biedt immers veel voordelen. Daarnaast geven we in deze blog ook aan wanneer je beter geen topper kan kopen.

  Lees meer »
 10. Warm in bed? Kies een verkoelende topper & beddengoed

  Warm in bed? Kies een verkoelende topper & beddengoed

  Als je het snel warm in bed hebt ken je het wel, je ligt te woelen in bed maar je kan maar niet slapen omdat je het te warm hebt en flink aan het zweten bent. De zon heeft de hele dag op de slaapkamer ramen lopen schijnen en daardoor voelt het aan als een sauna. Dit kan je nachtrust erg verstoren, wat er in resulteert dat je overdag minder goed kan presteren. Een verkoelende topper en verkoelend beddengoed kan dan een goede oplossing bieden. Maar welke topper en beddengoed moet je dan bestellen? In deze blog geven wij hier meer informatie over met o.a. onze top drie verkoelende toppers. Daarnaast geven we nog een aantal handige tips om te voorkomen dat het te warm in je bed of op je slaapkamer wordt.

  Lees meer »