2 Persoons Slaapbank

De beste 2 persoons slaapbank kopen vanaf €949,-

2-Persoons slaapbank kopen? Met een tweepersoons slaapbank wordt doorgaans een 2-zits of 3-zits slaapbank voor 2 personen bedoeld. Deze 2-zits slaapbanken zijn geschikt om om door 2 personen beslapen te worden. Wanneer je op zoek bent naar de beste kwaliteit dan is een bedbank van Boxspring Xpert de beste keuze. Door gebruik te maken van duurzame materialen gaat uw nieuwe slaapbank jaren mee!

example

Lees meer

Comfortabele slaapbank 1 persoons én 2 persoons

De slaapbanken van Boxspring Xpert zijn 2 persoons slaapbanken. Ze zijn allemaal geschikt op beslapen te worden door twee personen. Het slaapoppervlak van een 2-zits slaapbank is netto 217x137 cm. Dit is vergelijkbaar met een twijfelaar (140x200). De slaapbanken zijn dus ook zeer geschikt als een ruime 1 persoons slaapbank.

2-Persoons slaapbanken in diverse modellen

Boxspring Xpert biedt een ruime keuze uit 2 persoons slaapbanken. De kleine 2-zits slaapbank en de iets grotere 3-zits slaapbank, zijn onze goedkoopste slaapbanken. Beide banken zijn geschikt voor twee personen. Ook de hoekslaapbanken zijn geschikt voor 2 personen. Boxspring Xperkt biedt onder andere een hoekslaapbank met chaise longue, een hoekslaapbank met eiland en een grote hoekslaapbank aan die geschikt zijn als 2-persoons slaapbank.

 

Veelgestelde vragen 2-persoons slaapbanken

Bekijk hier alle veelgestelde vragen die betrekking hebben op slaapbanken in 2-persoons uitvoering.

Kan ik bij BX.eu een 2 persoons slaapbank kopen?

Ja, alle modellen zijn geschikt om beslapen te worden door 2 personen. Zowel de 2-zits, de 3-zits en de hoek slaapbanken zijn om te bouwen tot een tweepersoons bed.

Is een bedbank 2 persoons of 1 persoons?

De slaapbanken van BX.eu zijn geschikt voor 1 én voor 2 personen. Als 1-persoons slaapbank is het met een breedte van 137 cm een zeer ruime slaapbank. Voor een 2-persoons slaapbank is dit vergelijkbaar met een twijfelaar van 140x200 cm.

Kan ik hier een 2 persoons slaapbank met opbergruimte kopen?

Ja, de hoekslaapbanken en de slaapbanken met chaise lounge of eiland hebben extra opbergruimte. Daarnaast kunnen we bij alle bedbanken de extra brede armleuningen ook voorzien van opbergruimte.

Is een 2-zits slaapbank gelijk aan een 2 persoons slaapbank?

Het aantal zitplaatsen van een slaapbank komt in het algemeen niet overeen met het aantal slaapplekken. Een 3-zits slaapbank biedt uitgeklapt als bed plaats voor 2 personen. Een 2 zits slaapbank is dus in de basis niet gelijk aan een 2 persoons slaapbank. De 2-zits slaapbank van Boxspring Xpert is zeker geschikt om beslapen te worden door 2 personen.