Beddengoed

Het bedtextiel assortiment van Boxspring Xpert bestaat uit moltons, waterdichte moltons, hoeslakens, dekbedovertrekken en kussens. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in de meest gangbare maten en verkrijgbaar in volwassen en kindermaten. Bedtextiel heeft een grotere invloed op de nachtrust dan de meeste mensen denken. Verkeerd bedtextiel kan ervoor zorgen dat je overmatig transpireert, waardoor je onrustiger slaapt en vaker wakker wordt. Een kussen dat niet geschikt is voor jouw slaaphouding, kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je verschillende pijntjes krijgt. Koop daarom altijd bedtextiel dat het beste past bij jouw slaapwensen.

example

Lees meer

De beste hoeslakens

Wil je een hoeslaken kopen? Boxspring Xpert biedt hoeslakens aan voor matrassen en topmatrassen. Wij hebben zowel eenpersoons hoeslakens (80x200 cm t/m 100x220 cm) als tweepersoons hoeslakens (120x200 cm t/m 200x220 cm) in het assortiment. Heb je een elektrisch verstelbare boxspring en zoek je een hoeslaken met split? Geen probleem! Boxspring Xpert biedt splittopper hoeslakens aan in alle gangbare maten. Of je nou een splittopper hoeslaken 160x200 of een splittopper hoeslaken 180x200 zoekt, bij Boxspring Xpert ben je aan het juiste adres. De hoeslakens zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Zo hebben wij bijvoorbeeld zwarte hoeslakens, witte hoeslakens, blauwe hoeslakens, rode hoeslakens en nog veel meer. De jersey hoeslakens uit onze collectie zijn rekbaar. Hierdoor zit het hoeslaken altijd strak om jouw matrassen.

De beste moltons

Wil je jouw matras beschermen? In ons assortiment vind je molton matrasbeschermers. Een molton hoeslaken beschermt je matras door vocht op te vangen dat je verliest tijdens je slaap. Hierdoor blijft jouw matras langer schoon. De moltons zijn verkrijgbaar in de afmetingen 80x200 cm tot en met 200x220 cm. Ben je op zoek naar een topmatras molton? In ons assortiment vind je ook allerlei moltons die geschikt zijn voor toppers. Wij bieden ook moltons met split aan. Een split molton is geschikt voor elektrisch verstelbare bedden.

De beste dekbedden

Wil je een nieuw eenpersoons- of tweepersoons dekbed? Wij bieden allerlei verschillende soorten dekbedden aan. In ons assortiment vind je 4-seizoenen dekbedden in de afmetingen 135x200 cm, 155x220 cm, 200x200 cm en 240x220 cm. De 4-seizoenen dekbedden zijn het gehele jaar door te gebruiken. De verschillende delen zijn namelijk aan elkaar te bevestigen met drukknopen. Droom heerlijk weg onder onze 4-seizoenen dekbed dons of ons synthetische dekbed.

De beste kussens

In het Boxspring Xpert assortiment vind je ergonomische kussens, traagschuim kussens, bolletjes kussens en zitkussens. Een ergonomisch hoofdkussen is voorgevormd en zorgt ervoor dat het gehele lichaam in één rechte lijn ligt. Hierdoor kunnen bepaalde pijntjes zoals nek- en rugklachten verminderd of voorkomen worden. Wil je een anti snurk kussen? Kies dan voor het traagschuim kussen uit het Boxspring Xpert assortiment. Deze werkt drukverlagend en geeft een perfecte ondersteuning aan jouw hoofd. Of wil je toch liever een antiallergisch en wasbaar kussen? Dan is het bolletjes kussen het meest geschikt voor jou. Naast hoofdkussens bieden wij ook een zitkussen aan. Een zitkussen kun je tegen het hoofdbord of de buur aanzetten. Hierdoor kun je lekker een boek lezen of televisie kijken vanuit je bed.