Waterkussen Cillows

Vanaf € 40
Prijs incl BTW en gratis verzending
Orthopedisch waterkussen

Waterkussen Cillows

Wil je een fijn hoofdkussen kopen? Koop dan dit orthopedische waterkussen in de afmeting 60x70 cm of 40x80 cm! Door het unieke water-compartiment past het waterkussen zich perfect rond de nek aan. Daardoor wordt een optimale ondersteuning van je nek en hoofd verkregen wat resulteert in een natuurlijke uitlijning van de wervelkolom. Dit kan o.a. nekklachten, rugklachten, hoofdpijn en snurken voorkomen of verminderen. Met dit heerlijke waterkussen van Cillows geniet je van een heerlijke nachtrust waardoor je energiek aan de dag begint!

Vraag maar raak!

Bij Boxspring Xpert staat de klant centraal. Ons serviceteam bestaat uit ervaren en vakkundige slaapexperts die je graag te woord staan. Je kunt voor allerlei uiteenlopende vragen bij ons terecht en wij zullen dit professioneel oppakken.

+ 31 85 001 28 30

maandag t/m vrijdag

(08.30 - 17.30)

info@bx.eu

Ontvang binnen 1 - 2 werkdagen een reactie

+31 85 773 5306

maandag t/m vrijdag

(08.30 - 17.30)

Meer informatie

Afmeting

Dit fijne waterkussen heeft een afmeting van 60x70 cm of 40x80 cm. 60x70 cm is de Nederlandse maatvoering en 40x80 cm de Duitse maatvoering.

Comfort

De mate van comfort bepaal je door de hoeveelheid water in het kussen. Voor een gemiddeld comfort adviseert Boxspring Xpert om het hoofdkussen te vullen met drie liter water. Heb je liever een hard of zacht hoofdkussen? Vul je kussen met vier tot vijf liter water voor een hard comfort en met twee liter water voor een zacht comfort.

Levertijd en verzendkosten

De levertijden van de nachtkastjes variëren van 4 tot 8 weken. Dit is afhankelijk of je nachtkast in de betreffende kleur op voorraad is. Zie voor meer informatie onze pagina verzending. Als je een nachtkast bij ons bestelt, wordt deze altijd gratis thuisbezorgd.

Waterkussen vullen

Om dit heerlijke waterkussen van Cillows te vullen gebruik je als allereerst de onderkant van de trechter met schroefdop. Zet deze op de vuldop en draai hem voorzichtig los. Plaats vevolgens de trechter in de vulopening. Zet het kussen tegen een harde achtergrond (een stoel bijvoorbeeld). Het kussen kan nu met de benodigdfe hoeveelheid water gevuld worden.

Wasvoorschriften

Dit waterkussen mag niet gebleekt of chemisch gereinigd worden. Het is wel mogelijk om dit waterkussen op de volgende manier te wassen:

  • Verwijder het water uit het kussen door het leeg te laten lopen
  • Koud wassen (handwas) met gesloten vuldop
  • Ophangen om te drogen
  • Niet strijken
Betaalmethodes

Bij Boxspring Xpert kun je op de volgende manieren betalen: iDeal, PayPal, Creditcard, rembours, bankoverboeking, Klarna en bancontact/Mistercash. Zie voor meer informatie onze pagina betaling.