1 Persoons Slaapbank

De beste 1-persoons slaapbank kopen vanaf €899,-

Comfortabele eenpersoons slaapbank

Boxspring Xpert biedt een ruim assortiment bedbanken aan. Ben je op zoek naar een comfortabele en ruime eenpersoons slaapbank? In de online shop van Boxspring Xpert kun je een 1-persoons slaapbank kopen met een netto slaapoppervlak van 134 cm x 207 cm. Deze bank past ook in een minder ruime kamer. Daarnaast bieden wij een 2-zits slaapbank aan met een nette slaapoppervlakte van 217x137 cm. Deze bank heeft de afmeting van een twijfelaar (140x200) en is geschikt voor 1 of 2 personen.

Wij bieden de volgende eenpersoons slaapbanken aan:

  • 2-zits slaapbank met slaapoppervlak van 134x207
  • 2-zits slaapbank met slaapoppervlak van 217x137

Een goede 1 persoons slaapbank voor dagelijks gebruik

Wanneer een bedbank of slaapbank regelmatig beslapen wordt dan is het belangrijk dat het bed de juiste ondersteuning biedt. Zowel jij en je gasten moeten goed kunnen slapen op een slaapbank en uitgerust wakker worden. Daarom bieden wij bijvoorbeeld ook een extra topper aan voor nog meer comfort en kun je voor de kussens kiezen voor Pocketvering met een HR foam afdeklaag. Kom gerust naar onze showroom in Dinxperlo (Nederland) om onze slaapbanken te ervaren.

Boxspring Xpert biedt een goede en stevige 1-persoons slaapbank aan die perfect matcht met je interieur. Naast onze standaard kleuren bieden wij ook nog ruim 100 extra meubelstoffen aan. Verder kun je kiezen uit diverse luxe afgewerkte poten. 

De leveringstijd van je 1-persoons bedbank bedraagt gemiddeld 6 tot 8 weken. Nadat je jouw slaapbank hebt besteld in onze shop, gaan wij direct voor je aan de slag in onze Europese beddenfabriek. Elke slaapbank is uniek en wordt desgewenst vakkundig bij je thuis gemonteerd. Bekijk onze gehele collectie slaapbanken.

Veelgestelde vragen 1-persoons slaapbanken

Bekijk hier alle veelgestelde vragen die betrekking hebben op 2-zits slaapbanken in een 1-persoons uitvoering. 

Waarom een eenpersoons slaapbank kopen bij Boxspring Xpert?

Boxspring Xpert biedt 1 persoons slaapbanken aan met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Onze slaapbanken zijn gemaakt voor dagelijks gebruik. Door te kiezen voor de beste kwaliteit stoffen en een goed ondersteuning evenaart onze slaapbank het slaapcomfort van een boxspring. Desgewenst kunnen wij zelfs een koudschuim, traagschuim of latex topper op maat van je slaapbank meeleveren. 

Welke slaapbanken zijn geschikt als 1 persoons slaapbank?

In de shop van van Boxspring Xpert bieden wij diverse slaapbanken aan. Wanneer de slaapbank beslapen wordt door 1 persoon, is een 2-zits slaapbank voor 1 persoon geschikt. Deze slaapbank heeft een afmeting van 217x137 cm en is geschikt voor 1 persoon. Wanneer je meer ruimte hebt, dan kun je kiezen voor een 2-zits slaapbank. Met een netto slaap oppervlakte van 217x137 cm is dit een zeer comfortabel en ruim eenpersoons bedbank.

Kan ik hier een 1 persoons slaapbank met opbergruimte kopen?

Bij Boxspring Xpert kun je online slaapbanken met opbergruimte bestellen. De 1 persoons-slaapbank met een slaapoppervlak van 134x207 cm heeft echter geen extra opbergruimte. De 2-zits slaapbank 217x137 cm heeft wél extra opbergruimte in de extra brede armleuningen. Ook de andere modellen zoals hoekslaapbanken en slaapbanken met chaise lounge zijn voorzien van extra opbergruimte. 

Wat is de meest goedkope slaapbank?

De kleine eenpersoons slaapbanken zijn relatief goedkope goedkope slaapbanken.De meest goedkope slaapbank is al verkrijgbaar voor een vanaf prijs van €899,-. Goedkoop betekent bij Boxspring Xpert geen duurkoop! Ook de goedkoopste slaapbank voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard. Alleen zo kunnen wij de beste slaapbank aanbieden tegen relatief lage kosten.

Wat kost een 1-persoons slaapbank?

De kosten van een 1-persoons slaapbank start bij €899,- voor ons basismodel. De uiteindelijke prijs wordt bepaald door extra opties zoals een extra luxe stofsoort, extra ondersteuning in de kussens, de keuze voor een topper en eventuele montagekosten. Bekijk de betalingspagina voor alle mogelijke betaalopties en eventuele kosten.

Wat is de levertijd van een 1 persoons slaapbank?

Gemiddeld bedraagt de levertijd van onze slaapbanken 6 tot 8 weken. Elke slaapbank wordt speciaal voor onze klant gefabriceerd in onze Europese fabriek. Hierdoor is er ook veel mogelijk afwerking en met name ook kleurkeuze en stofkeuze. Bekijk onze pagina verzending voor alle informatie m.b.t. de levering van onze slaapbanken.