Slaapbank met Opbergruimte

De beste slaapbank met opbergruimte kopen vanaf €1049,-

Zetelbed met opbergruimte kopen? Een bedbank of zetelbed met opbergruimte is praktisch. Het grote voordeel is dat de extra opbergruimte in een slaapzetel benut kan worden voor het opbergen van beddengoed. Wij hebben een extra opbergvak gecreëerd in de armleuning. Bij de hoeksalon slaapbanken is er extra opbergruimte onder de zitting, chaise lounge of eiland. Optioneel kun je hier ook kiezen voor armleuningen met opbergruimte. Bestel hier een eenpersoons of tweepersoons slaapbank met opbergruimte

example

Lees meer

Zetelbed met extra veel opbergruimte

Wanneer je kiest voor een slaapbank dan is opbergruimte vaak schaars. Boxspring Xpert biedt daarom ook veel slaapbanken aan met extra opbergruimte. Deze extra ruimte hebben wij in de armleuning verwerkt. Wanneer je kiest voor een slaapbank met eiland of chaise lounge, of hoekslaapbank dan is er opbergruimte onder de zitting of het eiland. Extra opbergruimte is zeer praktisch.

2-zits en 3-zits slaapbank met opbergruimte

Wij bieden optioneel extra opbergruimte aan in diverse slaapbanken. Bijvoorbeeld in onze tweepersoons slaapbank met opbergruimte. De 2-zits slaapbank met opbergruimte en de 3-zits slaapbank met opbergruimte hebben beiden een extra opbergvak in de extra brede armleuning. 

Hoekslaapbank met opbergruimte

Luxe hoekbank met opbergruimte kopen? Een hoekbank slaapbank biedt extra extra opbergruimte in een extra opberger onder de zitting. Hoekslaapbanken hebben standaard opbergruimte. Deze is gesitueerd onder de chaise lounge, eiland of in de hoek. Optioneel kunnen wij extra opbergruimte creëren in de armleuningen. 

 

Veelgestelde vragen slaapbank met opbergruimte

Bekijk hier de meestgestelde vragen die betrekking hebben op slaapbanken met extra opbergruimte.

Kan ik online een slaapbank met opbergruimte kopen?

Ja, bij Boxspring Xpert kun je online een kwaliteits slaapbank met opbergruimte kopen. Wij bezorgen de slaapbank gratis bij je thuis. Voor een klein bedrag verzorgen wij tevens de montage.

Wat kost een slaapbank met opbergruimte?

De prijs van een 2-zits slaapbank met opbergruimte start bij €1049,-. De prijs van onze hoekslaapbanken zijn vanaf €1349,- inclusief verzendkosten. Hoekbank slaapbanken hebben standaard opbergruimte. Voor een meerprijs van €100,- kunnen wij ook extra opbergruimte in de armleuningen maken. 

Waar is de opbergruimte gesitueerd in mijn slaapbank?

In de standaard 2-zits en 3-zits slaapbanken hebben wij opbergruimte gecreëerd in de  extra brede armleuningen. De verschillende modellen hoekslaapbanken hebben standaard opbergruimte onder de zitting of onder het eiland of chaise lounge. Optioneel kunnen wij nog een extra opbergvak maken in de brede armleuning.

Kan ik hier een hoekbank met opbergruimte kopen?

Ruime hoekbank met opbergruimte kopen? Boxpsring Xpert heeft een grote collectie luxe hoekbanken met opbergruimte. Naast hoekbanken met eiland of chaise lounge kun je hier ook volledige hoekslaapbank kopen.

Waarom zou ik kiezen voor extra opbergruimte?

Zeker wanneer de slaapbank regelmatig gebruikt wordt is het erg praktisch. Beddengoed kan snel en onzichtbaar opgeborgen worden. In kleine ruimtes is extra opbergruimte vaak ook geen overbodige luxe.