Boxspring zonder matras

Boxspring zonder matras kopen? Dan ben je bij Boxspring Xpert aan het juiste adres! Bij boxspring Xpert kun je alle boxsprings uit ons assortiment zonder matras bestellen. Dit gebeurt vaak wanneer de matrassen nog niet aan vervanging toe zijn, maar het onderstel wel. Daarnaast kan het zo zijn dat je huidige matrassen nog aangenaam liggen, maar je jouw slaapkamer een nieuwe look wil geven. In ons assortiment vind je een boxspring zonder matras en hoofdbord, een goedkope en luxe boxspring zonder matras, een elektrische boxspring zonder matras en een boxspring met opbergruimte zonder matras. Deze boxsprings zijn verkrijgbaar in alle gangbare 1 persoons-, twijfelaar- en 2 persoons afmetingen. Het design van deze boxsprings stel je naar eigen wens samen. Kies uit diverse stof- en lederlook kleuren, hoofdborden en poten.

example

Lees meer

Ontvang meer informatie over onze boxsprings zonder matras

Onze boxsprings zonder matras worden op korte termijn toegevoegd aan deze pagina. Wil je alvast een boxspring zonder matras bestellen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice of vul onderstaand formulier in.

Boxspring zonder matras samenstellen in onze boxspring configurator

De boxsprings zonder matras kun je volledig naar eigen wens samenstellen in onze boxspring configurator. Allereerst selecteer je het gewenste model. Zit er een model bij dat je aanspreekt? Selecteer dan de gewenste afmeting, stof- of lederlook kleur en poten.

Onze boxspring modellen zonder matras

In het Boxspring Xpert assortiment vind je verschillende boxspring modellen zonder matras. Elke boxspring heeft zo zijn eigen unieke kenmerken. Het assortiment bestaat o.a. uit een boxspring zonder matras en hoofdbord, een goedkope en luxe boxspring zonder matras, een elektrische boxspring zonder matras en een boxspring met opbergruimte zonder matras.

Boxspring zonder matras en hoofdbord

Wil je een boxspring zonder matras en hoofdbord bestellen? Dan kun je het beste gaan voor de Boxspring One. Deze boxspring is standaard al uitgevoerd zonder hoofdbord. Optioneel kunnen we deze boxspring leveren zonder matras. De boxspring is standaard uitgevoerd met een hardbox. Dit biedt uitstekende ondersteuning voor je eigen matras.

Goedkope boxspring zonder matras

Zoek je een goedkope boxspring zonder matras? Ook dan kun je weer gaan voor de boxspring One. Deze boxspring is namelijk zeer scherp geprijsd. Heb je liever een goedkope boxspring zonder matras maar met hoofdbord? Dan is de boxspring Basic de beste keuze voor jou! De boxspring Basic wordt altijd met hoofdbord en een hardbox geleverd. Ga je liever voor een goedkope boxspring zonder matras maar met geveerde box? Dan kun je het beste de boxspring Original kiezen. Ook kun je bij deze boxspring poten naar wens selecteren. Dit is bij de One en Basic niet mogelijk.

Elektrische boxspring zonder matras

Elektrische boxspring zonder matras bestellen? Kies dan voor de boxspring Electric of de boxspring Electric Elegant. Bij deze boxspring ervaar je ultiem comfort. De bodems van deze boxsprings zijn uitgevoerd met ingebouwde motor. Hierdoor kun je het hoofd- en voeteneind afzonderlijk van elkaar bewegen. Kies je voor een tweepersoons afmeting? Dan is het wel raadzaam om twee losse matrassen er op te leggen. Anders kun je het elektrische gedeelte niet afzonderlijk van elkaar gebruiken.

Luxe boxspring zonder matras

In het Boxspring Xpert assortiment heb je ook een ruime keus aan luxe boxsprings zonder matras. Een luxe boxspring zonder matras is standaard uitgevoerd met geveerde box en heeft een fantastisch design. Kies uit de boxsprings Pinched, Line Vertical, Wave, Nova en Square. De meest luxe boxspring bodem vind je bij de boxspring Square. Deze boxspring is uitgevoerd met een dubbele pocketvering box.

Boxspring met opbergruimte zonder matras

Bij Boxspring Xpert vind je ook een boxspring met opbergruimte in het assortiment. Uiteraard kan deze boxspring ook zonder matras geleverd worden. Een boxspring met opbergruimte is erg handig wanneer je weinig ruimte op de slaap- of logeerkamer hebt. Je kunt dan bijvoorbeeld al je beddengoed of kleren onder de boxspring kwijt! Dit bespaart niet alleen ruimte, ook hoef je geen dure kast aan te schaffen.

Verkrijgbare afmetingen

De boxsprings zonder matras uit ons assortiment zijn te bestellen in alle gangbare 1 persoons-, twijfelaar- en 2 persoons afmetingen. Bekijk onderstaand of jouw gewenste afmeting er tussen zit:

1 persoons boxspring zonder matras

Een 1 persoons boxspring zonder matras is ideaal voor een kleine ruimte. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken voor een kinder-, logeer- of kleine slaapkamer. Benieuwd naar onze 1 persoons afmetingen? Bekijk ze onderstaand:

1 persoons boxspring zonder matras | 90x200, 90x210 en 90x220 cm

Twijfelaar boxspring zonder matras

Boxspring Xpert biedt ook diverse twijfelaar boxsprings aan zonder matras. Bekijk onderstaand onze verkrijgbare afmetingen:

Twijfelaar boxspring zonder matras | 100x200, 100x210, 100x220, 120x200, 120x210, 120x220, 140x200, 140x210 en 140x220 cm

2 persoons boxspring zonder matras

Onze boxsprings zonder matras zijn ook leverbaar in alle gangbare 2 persoons afmetingen. Heb je voldoende ruimte op je slaapkamer? Dan is biedt een 2 persoons boxspring het beste comfort. Je hebt dan voldoende ruimte waardoor je niet wakker wordt van je partner.

2 persoons boxspring zonder matras | 160x200, 160x210, 160x220, 180x200, 180x210, 180x220, 200x200, 200x210 en 200x220 cm

Veelgestelde vragen m.b.t. boxsprings zonder matras

Onderstaand vind je de veelgestelde vragen m.b.t. boxsprings zonder matras. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Waarom een boxspring zonder matras kopen?

Een boxspring zonder matras is handig als je huidige matras nog goed is en een nieuw matras niet perse noodzakelijk is. Door dan een boxspring zonder matras aan te schaffen bespaar je geld.

Van welke materialen worden jullie boxspring bodems gemaakt?

Bij ons worden de boxspring bodems gemaakt van bonellvering of pocketvering. Daarnaast zijn er twee modellen die beschikken over een hardbox. Dit biedt iets minder comfort t.o.v. een bonell- of pocketvering box.