Maandelijkse Archieven: September 2023

  1. De perfecte slaapbanken voor kinderkamers: comfort en functionaliteit gecombineerd

    De perfecte slaapbanken voor kinderkamers: comfort en functionaliteit gecombineerd
    Kinderen groeien snel en hun behoeften veranderen voortdurend. Als ouder wil je ervoor zorgen dat de kinderkamer een veelzijdige en comfortabele ruimte is, waar je kinderen kunnen spelen, studeren en natuurlijk ook kunnen slapen. Een geweldige manier om ruimte te besparen in de kinderkamer is door te kiezen voor een slaapbank. In deze blog zullen we enkele van de beste slaapbankopties bespreken die specifiek geschikt zijn voor kinderkamers.
    Lees meer »
  2. Hoe lang gaat een matras mee? 9 Tips voor matrasonderhoud

    Hoe lang gaat een matras mee? 9 Tips voor matrasonderhoud
    Als je net een nieuw matras hebt gekocht, wil je natuurlijk dat het zo lang mogelijk meegaat. Een goede nachtrust is immers van onschatbare waarde voor je gezondheid en welzijn. Maar hoelang gaat een matras eigenlijk mee? En wat kun je doen om ervoor te zorgen dat je matras in topconditie blijft? In deze blog gaan we op zoek naar antwoorden en geven we je handige tips voor het onderhouden van je matras.
    Lees meer »
  3. Frisse nachten beginnen hier; je dekbed wassen als een pro dankzij onderstaande tips!

    Frisse nachten beginnen hier; je dekbed wassen als een pro dankzij onderstaande tips!
    Of je nu in de winter onder een heerlijk donzen dekbed kruipt of in de zomer onder een lichtgewicht katoenen dekbed slaapt, je dekbed is een essentieel onderdeel van je beddengoed. Het biedt comfort, warmte en een goede nachtrust. Maar hoe vaak denk je eigenlijk na over het wassen van je dekbed? Het kan gemakkelijk worden vergeten in je routine voor huishoudelijke klusjes, maar regelmatig je dekbed wassen is van groot belang voor je gezondheid, comfort en duurzaamheid van je beddengoed.
    Lees meer »
  4. Kan een boxspring doorzakken?

    Kan een boxspring doorzakken?
    Een boxspring is steviger en duurzamer ten opzichte van een standaard bed met lattenbodem. Wat natuurlijk niet betekent dat lattenbodems altijd van slechte kwaliteit zijn! Maar wanneer het op levensduur aankomt, dan wint een boxspring bed het. Misschien vraag jij je af of een boxspring door kan zakken. Hierbij is het belangrijk om onderscheid te maken tussen de box (de onderkant) en het matras. Hoe stevig zijn deze twee?
    Lees meer »
  5. Boxspring voor kind: enkele aankooptips

    Boxspring voor kind: enkele aankooptips
    Het zijn vooral volwassenen en senioren die voor een boxspring bed kiezen. Boxsprings bieden een goede ondersteuning, liggen comfortabel en de hoogte maakt in- en uitstappen veel makkelijker. Wil je een boxspring voor je kind kopen? Dan is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden.
    Lees meer »
  6. De levensduur van warmte en comfort: Hoelang gaat een dekbed mee?

    De levensduur van warmte en comfort: Hoelang gaat een dekbed mee?
    Een dekbed is veel meer dan alleen een stuk beddengoed dat je warm houdt tijdens de nacht. Het is een bron van comfort, geborgenheid en ontspanning. Maar net zoals alle andere voorwerpen, heeft ook een dekbed een beperkte levensduur. In deze blog gaan we dieper in op de vraag: hoelang gaat een dekbed eigenlijk mee? We gaan in op de verschillende factoren die van invloed zijn op de levensduur van je dekbed, de signalen van slijtage om op te letten en tenslotte enkele handige tips om het meeste uit je dekbed te halen.
    Lees meer »
  7. Hoelang gaat een hoofdkussen mee? 4 Tips om de levensduur te verlengen

    Hoelang gaat een hoofdkussen mee? 4 Tips om de levensduur te verlengen
    Een hoofdkussen is niet zomaar een stukjebeddengoed; het is jouw vertrouwde metgezel tijdens de kostbare uren van rust en herstel. Maar net als elk ander voorwerp heeft ook een hoofdkussen een beperkte levensduur. In deze blog gaan we dieper in op de vraag: hoelang gaat een hoofdkussen eigenlijk mee? We gaan in op de factoren die van invloed zijn op de levensduur, hoe je de tekenen van slijtage kunt herkennen en tips voor het verlengen van de levensduur van jouw favoriete slaapmaatje.
    Lees meer »