Maandelijkse Archieven: April 2024

  1. Oplossingen voor een Boxspring met een Te Groot Matras

     Oplossingen voor een Boxspring met een Te Groot Matras
    Als je een nieuwe boxspring koopt dan krijg je hier een goed matras bij. We leveren boxsprings zelfs inclusief topmatras. Misschien heb je een matras dat nog in goede staat is en op je nieuwe boxspring wil gebruiken. Is het matras te groot voor de boxspring? We bieden een aantal oplossingen.
    Lees meer »
  2. Boxspring Matras op Lattenbodem: Wat Je Moet Weten

    Boxspring Matras op Lattenbodem: Wat Je Moet Weten
    Een standaard boxspringmatras heeft een kern van pocketveren. Soms zit hier een afdeklaag op, zoals koudschuim of traagschuim. Het kan ook dat deze afdeklaag ontbreekt en dat je gebruik maakt van een luxe topmatras. De bodem van een boxspring bestaat meestal ook uit vering. Kan een boxspringmatras ook op een lattenbodem liggen? We geven hier uitleg over.
    Lees meer »
  3. Een Boxspring bij Allergieën: Ontdek de Ideale Keuze

    Een Boxspring bij Allergieën: Ontdek de Ideale Keuze
    Bijna 20% van de Nederlandse bevolking heeft last van een allergie. Grote kans dat jij hier eentje van bent. Misschien twijfel je of een boxspring bij allergie wel een goede keuze is. De meeste boxsprings hebben namelijk een stoffering die stof en huisstofmijt aantrekt. Daar zit je met je allergische klachten niet op te wachten. Gelukkig is er goed nieuws: ook met een allergie is een boxspring een goede keuze.
    Lees meer »
  4. Een Boxspring voor Lange Mensen: Vind de Perfecte Lengte

    Een Boxspring voor Lange Mensen: Vind de Perfecte Lengte
    Volgens het CBS zijn Nederlanders de langste mensen ter wereld. Nederlandse mannen zijn gemiddeld 1,83 m lang. Vrouwen hebben een gemiddelde lengte van 1,69 m. Standaard bedden hebben een lengte van 200 cm. Dit kan al snel te klein zijn. Daarom is een boxspring voor lange mensen zo ideaal.
    Lees meer »