Slaapbank met matras kopen? De beste slaapbanken met echt matras!

Slaapbank met matras kopen? Het grote voordeel van een slaapbank is dat je zowel ruimte als kosten bespaart, omdat je geniet van een bank en bed in één meubelstuk. Goed voor je portemonnee en woonruimte! Ideaal ter vervanging van een bed wanneer je bijvoorbeeld te weinig ruimte hebt of als slaapplek voor een logé. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je er comfortbal op kunt slapen, zodat je geniet van een goede nachtrust en geen rugklachten krijgt. Bij Boxspring Xpert hebben we een heel assortiment aan slaapbanken met matras die functioneren als volwaardig bed en ook nog eens een mooi design hebben!

Onderwerpen in deze blog:

Slaapbank met echt matras
Slaapbank matras
Eenpersoons slaapbank met matras
Tweepersoons slaapbank met matras
Goedkope slaapbank met matras
Luxe slaapbank met matras
Slaapbank met matras kopen

Slaapbank met echt matras

Om het best mogelijke zit- en ligcomfort te realiseren, beschikken onze slaapbanken over een echt matras. In ons assortiment vind je geen slaapbank met zomaar een laagje schuim, maar een slaapbank met een goed matras, zoals bijvoorbeeld een slaapbank met pocketvering matras. Zo kun je overdag heerlijk relaxen en tot ontspanning komen en geniet je van een heerlijke lounge slaapbank, waar je ’s avonds lekker comfortabel ligt en al snel wegdroomt op je slaapbank. Alle slaapbanken in ons assortiment beschikken over eenzelfde matras als een volwaardig bed.

Slaapbank matras

Als je intensief gebruik maakt van je slaapbank, zeker als er vaak op slaapt, is het belangrijk dat je goed let op de eigenschappen van het matras. Kies een slaapbank met matras die het beste past bij je persoonlijke voorkeuren, wensen en behoeften. Heb je het snel warm of koud? Heb je last van rugklachten? In welke slaaphouding slaap je? Slaap je graag op een hard of zacht matras? Allemaal vragen om rekening mee te houden wanneer je op zoek bent naar een slaapbank met matras.

Slaapbank met comfort foam matras

Wanneer je op zoek bent naar een goede slaapbank met matras en niet een heel groot budget hebt, is een slaapbank met comfort foam matras een goede optie. Comfort foam bestaat uit een laag schuim en is een relatief goedkoop materiaal. Wil je graag een goedkope slaapbank met matras kopen? Dan is een slaapbank met comfort foam een goed uitkomst. Het is wel belangrijk om te vermelden dat een slaapbank met comfort foam matras niet geschikt is voor intensief gebruik. Als je op zoek bent naar een slaapbank voor dagelijks gebruik, adviseren we een slaapbank met bonellvering, koudschuim of pocketvering matras. Een slaapbank met comfort foam matras is vooral een ideale optie wanneer je een goedkope slaapbank zoekt om af en toe een logé te kunnen ontvangen.

Slaapbank met bonellvering matras

Ben je op zoek naar een goedkope slaapbank voor dagelijks of intensief gebruik? Dan is een slaapbank met bonellvering matras een uitstekende keuze! Een bonellvering matras geeft namelijk een prima ondersteuning aan het lichaam en ventileert goed, waardoor je lekker comfortabel en fris kunt slapen. Slaapbanken met bonellvering matras worden vanwege het harde ligcomfort bovendien vaak als prettig ervaren door mensen die graag op een hard matras slapen.

Slaapbank met koudschuim matras

Wil je graag een kwalitatief goede slaapbank die heerlijk comfortabel ligt? Dan is een slaapbank met koudschuim matras het overwegen waard. Een slaapbank met koudschuim matras ligt super comfortabel en vormt zich goed naar het lichaam vanwege z’n elasticiteit. Daarnaast geeft het een zeer goede ondersteuning aan het lichaam en heeft een slaapbank met koudschuim matras een lange levensduur en goede ventilatie, waardoor je lekker lang en fris kunt slapen op je slaapbank.

Slaapbank met pocketvering matras

Ook een slaapbank met pocketvering matras heeft een ontzettend comfortabel zit- en ligcomfort en is kwalitatief zeer hoogwaardig. Een slaapbank met pocketvering matras is daardoor vergelijkbaar met een slaapbank met koudschuim matras. Een pocketvering matras geeft echter een nóg betere ondersteuning aan het lichaam en heeft een betere ventilatie dan een slaapbank met koudschuim matras. Een koudschuim matras is daarentegen elastischer en vormt zich beter naar het lichaam. Bij Boxspring Xpert vind je een enorm uitgebreid assortiment aan moderne slaapbanken met pocketvering matras.

Eenpersoons slaapbank met matras

Binnen de eenpersoons slaapbanken maken we onderscheid tussen een slaapstoel en slaapbank. Een slaapstoel heeft meestal een afmeting van ca. 90x120 cm, biedt een extra zitplaats in je woonruimte en kan uitgeklapt worden tot eenpersoons bed. Een eenpersoons slaapbank met matras heeft een slaapoppervlakte van ca. 120x200 cm, fungeert ingeklapt als comfortabele bank die zitruimte biedt voor 3 personen en kan heerlijk ruim worden beslapen door 1 persoon of lekker knus door 2 personen.

Tweepersoons slaapbank met matras

Een tweepersoons slaapbank met matras biedt voldoende slaapruimte voor 2 personen en zitruimte voor 3 á 4 personen. Een slaapbank met de afmeting 120x200 kan eventueel ook als tweepersoons slaapbank worden beschouwd, omdat je er lekker knus op kunt slapen met 2 personen. Wil je echt genieten van meer dan voldoende slaapruimte? Dan kun je beter kiezen voor een slaapbank met de afmeting 140x200 of 160x200 cm.

Goedkope slaapbank met matras

De aanschaf van een slaapbank kan nogal een aanslag zijn op je portemonnee. Gelukkig hebben we bij Boxspring Xpert een selectie gemaakt van kwalitatief hoogwaardige slaapbanken die gunstig geprijsd zijn, zodat je zorgeloos kunt slapen! Bekijk hier de beste goedkope slaapbanken met matras.

Luxe slaapbank met matras

Geniet je graag van een slaapbank met het allerbeste comfort en mooiste design? Een luxe slaapbank met matras slaapt net zo lekker als een volwaardig bed en geeft ook nog eens een moderne uitstraling aan je woonruimte. Je geniet van een heerlijk comfortabel bed en mooie toevoeging aan je interieur. Bekijk hier de meest luxe slaapbanken met matras.

Slaapbank met matras kopen

Heb je een slaapbank met matras gezien die je wel aanspreekt en graag wil bestellen? In de basiskleuren en tevens meest populaire kleuren zijn veel slaapbanken al binnen enkele weken leverbaar. Voor de betaling van je nieuwe slaapbank heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende betaalmethodes. Je kunt indien gewenst je slaapbank zelfs in termijnen of achteraf betalen! Alle slaapbanken met matras uit ons assortiment worden gratis thuisbezorgd. Heb je een vraag over één van onze slaapbanken? Neem dan gerust contact met ons op en we staan je snel te woord.

Hulp nodig bij het selecteren van de juiste topper? Neem contact op