De beste boxspring met opbergruimte? Top 5 opbergboxsprings✔️

Een boxspring met opbergruimte is een verstandige keuze, want je geniet van een heerlijk comfortabel bed en lekker opgeruimde slaapkamer. In de opbergruimte kun je al je beddengoed en andere spullen opbergen, waardoor je meer ruimte overhoudt in je slaapkamer. Bovendien geeft een opbergboxspring een luxe hoteluitstraling aan je slaapkamer, waardoor je je in een echte Van der Valk hotelkamer waant. Maar wat is nou de beste boxspring met opbergruimte? In deze blog lees je wat de top 5 beste opbergboxsprings zijn!

Wat is een boxspring met opbergruimte?

Een boxspring met opbergruimte heeft een verborgen opbergruimte onder het slaapgedeelte, waar je al je beddengoed in kwijt kunt. Door middel van lussen aan de zijkanten van beide bedhelften kun je het slaapgedeelte gemakkelijk omhoog halen, waarna de opbergruimte tevoorschijn komt. Dankzij een geïntegreerd gasveersysteem vergt dit slechts een minimale inspanning en gaat het in- en uitklappen zo goed als automatisch.

Voordelen boxspring met opbergruimte

Een boxspring met opbergruimte biedt een aantal fijne voordelen:

1. Een zee aan opbergruimte

Dit is natuurlijk het meest vanzelfsprekende voordeel van een opbergboxspring. Een boxspring met opbergruimte zorgt voor veel opbergruimte voor al je beddengoed en andere spullen in de slaapkamer. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een kleine slaapkamer hebt of in een studio woont of gewoonweg ruimte tekort komt.

2. Toegankelijk

De opbergruimte onder de boxspring is heel toegankelijk. Alleen even het slaapgedeelte omhoog halen en je kunt al bij je spullen. In een opbergboxspring blijft alles tenslotte mooi droog en stofvrij. Bovendien is de opbergruimte veiliger dan andere opbergruimtes, omdat het zich onder het bed bevindt. Ideaal voor bijvoorbeeld duur apparatuur, zoals je laptop of tablet.

3. Luxe uitstraling

Onze opbergboxspring hebben stuk voor stuk een hoogwaardig design, waardoor het lijkt alsof je in een echte hotelkamer slaapt. De meerdelige look in combinatie met het hoofdbord en voeteneind zorgt voor een luxueuze sfeer in je slaapkamer.

4. Betere ventilatie

Onder het matras van een boxspring met opbergruimte is meer ruimte dan bij een ‘normale boxspring’, waardoor het matras beter ventileert en er zich minder vocht ophoopt. Dit verlengt de levensduur van je matras, waardoor je dus lekker lang en fris kunt slapen op een opbergboxspring.

Luxe boxspring met opbergruimte

Zoals al eerder benoemd, hebben onze opbergboxsprings een hoogwaardig design. We hebben een heel assortiment aan opbergboxsprings met mooie stedelijke charmes en super comfortabel ligcomfort. Neem bijvoorbeeld de culturele boxspring Rome of liefdevolle boxspring Parijs. Wat is jouw favoriete stad? Bekijk onze volledige collectie opbergboxsprings en vind een luxe boxspring met opbergruimte die perfect bij je past.

Top 5 boxsprings met opbergruimte

Alle opbergboxsprings zijn door onze slaapexperts beoordeeld op design. Alle opbergboxsprings in deze top 5 liggen super comfortabel en bieden een optimale ondersteuning aan je lichaam, en behoren daarom tot de top 5 beste boxsprings met opbergruimte. Het design is uiteindelijk de doorslaggevende factor in deze top 5. We presenteren je de top 5 beste boxsprings met opbergruimte.

5. Boxspring met opbergruimte Lissabon

beste boxspring met opbergruimte

We beginnen de top 5 met de opbergboxspring Lissabon. Deze Portugese boxspring met opbergruimte heeft een strak hoofdbord met een vierkanten patroon en creëert ruimte en rust in je slaapkamer. Dankzij het minimalistische design past de opbergboxspring gegarandeerd in elk slaapkamerinterieur. Personaliseer de boxspring door te kiezen uit één van de verschillende kleuren en stoffen. Dankzij het bonellvering matras in combinatie met de koudschuim topper, geniet je van een fijne nachtrust. Bovendien is de boxspring is voorzien van lage kunststof mat zwarte poten.

4. Boxspring met opbergruimte Parijs

beste boxspring met opbergruimte

De opbergboxspring Parijs is een romantische boxspring met Franse charme. De boxspring is uitgevoerd met bonellvering matras en koudschuim topmatras, maar kun je naar eigen wens samenstellen door te kiezen uit één van de stof- kleurcombinaties en toppers. Dankzij de verticale strepen in het hoofdbord en voeteneinde, geniet je van een luxe uitstraling in je slaapkamer. Het design wordt gecomplementeerd door de lage mat zwarte kunststof poten.

3. Boxspring met opbergruimte Berlijn

beste boxspring met opbergruimte

De opbergboxspring Berlijn heeft een modern design en veel aandacht voor detail. Door de uitvoering met een geblokt hoofd- en voeteneinde en lage kunststof poten, ontstaat er een uniek design en geniet je van ultieme luxe in je slaapkamer. Het bed is voorzien van een bonellvering matras met daarbovenop een elastisch koudschuim topmatras, waardoor je geniet van een aangenaam ligcomfort. Kies een kleur- stofcombinatie naar wens en geniet van je eigen unieke opbergboxspring die perfect past in je slaapkamer.

2. Boxspring met opbergruimte Rome

beste boxspring met opbergruimte

De charme van de culturele opbergboxspring Rome is adembenemend. Rome staat bekend om kunst en cultuur, allesomvattend voor de opbergboxspring Rome. Het stijlvolle Italiaanse design is een genot voor het oog en zorgt voor een super de luxe slaapkamer. De visuele scheidingen in het hoofdbord en het slaapgedeelte brengen je slaapbelevenis naar een waar hoogtepunt. De boxspring is voorzien van een bonellvering matras en koudschuim topmatras, waardoor je geniet van een optimale ondersteuning een zeer aangenaam slaapcomfort. Kies een stof- kleurcombinatie die het beste tot zijn recht komt in je slaapkamer en geniet van je eigen unieke boxspring met opbergruimte en luxe hotelsfeer in je slaapkamer.

De beste boxspring met opbergruimte

De beste boxspring met opbergruimte combineert een fantastisch design met een hoogwaardig ligcomfort. We stellen je graag voor aan de prachtige opbergboxspring Bangkok.

1. Boxspring met opbergruimte Bankok

beste boxspring met opbergruimte

De beste boxspring met opbergruimte reikt verder dan de Europese grenzen. De opbergboxspring Bangkok heeft een ontzettend uniek design dat direct in het oog springt. Deze boxspring met opbergruimte is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een iets slanker, maar toch luxe opbergboxspring. Het design van de boxspring Bankok is gewoonweg onverslaanbaar! Het bed heeft een verlaagd slaapgedeelte en is voorzien van een bonellvering matras en koudschuim topper, wat zorgt voor een comfortabel slaapcomfort. Ook heeft de boxspring een hoog hoofdbord en zijn beide zijden gestoffeerd, waardoor er een ontzettend luxe uitstraling ontstaat. Ook deze opbergboxspring is helemaal naar eigen wens samen te stellen door te kiezen uit één van de verschillende stoffen, kleuren en toppers.

Boxspring met opbergruimte kopen

Spreekt één van deze boxsprings met opbergruimte je aan? Als je een opbergboxspring bestelt bij Boxspring Xpert, droom je al binnen 2 á 4 weken weg in je nieuwe boxspring. Alle opbergboxsprings uit ons assortiment worden ook nog eens gratis thuisbezorgd. Je kunt bovendien kiezen uit verschillende betaalmethoden. Zo kun je bijvoorbeeld je boxspring achteraf betalen of in termijnen. Heb je een vraag over één van onze boxsprings met opbergruimte? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Hulp nodig bij het selecteren van de juiste boxspring? Neem contact op