Koudschuim topper 180x200

Koudschuim topper 180x200 cm kopen? Dan ben je bij Boxspring Xpert aan het juiste adres. Een koudschuim topper 180x200 cm is door de breedte maat 180 cm geschikt voor een tweepersoons bed of boxspring. De lengtemaat 200 cm maakt deze koudschuim topper geschikt voor mensen tot +- 180 cm lang. In ons assortiment vind je verschillende modellen. Zo hebben we koudschuim toppers 180x200 cm die volledig uit koudschuim bestaan, maar ook uit een combinatie van koudschuim en gel. Denk je dat een koudschuim topper bij jouw specifieke eisen en wensen past? Test de topper dan uit door er 100 dagen op proef te slapen! Als je nu een koudschuim topper 180x200 cm gaat bestellen wordt de topper al binnen 6 tot 10 werkdagen gratis bij je thuisbezorgd! Heb je liever een ander materiaal topper? Bekijk hier alle topdekmatrassen.

example

Lees meer

Tweepersoons koudschuim topper 180x200

Een koudschuim topper 180x200 cm is geschikt voor een tweepersoons bed of boxspring. Door de breedte maat 180 cm is het geschikt voor een 2-persoons boxspring. De lengtemaat 200 cm maakt deze koudschuim toppers geschikt voor mensen tot +- 180 cm. Nu je alles over de afmeting weet, vraag jij je vast af of koudschuim bij je past? Dit is afhankelijk van je persoonlijke wensen en eisen. Een aantal kenmerken van een koudschuim topper zijn: veerkrachtig, lange levensduur, relatief stevig en ventileren uitstekend. Een topper die volledig uit koudschuim bestaat is echter minder goed in drukverdeling. Heb je rug-, spier- of gewrichtsklachten? Dan je beter kiezen voor een combinatie van koudschuim en gel. Gel beschikt namelijk over een uitstekende drukverdeling en werkt ook nog eens verkoelend!

De juiste maat van je topper selecteren

Heb je een bestaand bed of boxspring, dan is het makkelijk. Is je bed of boxspring 180x200? Dan moet je ook een topper 180x200 bestellen. Heb je nog geen bed of boxspring? Dan kun je aan de hand van onderstaande tabel eenvoudig bekijken welke afmeting het meest geschikt is voor jouw lichaamslengte en situatie.

De juiste hoogte van de topper kiezen

In ons assortiment vind je koudschuim toppers in verschillende hoogtes. Onderstaand worden de voorkomende hoogtes toegelicht.

Koudschuim topper 6 cm

In ons assortiment vind je koudschuim toppers 180x200 cm van 6 cm hoog. Deze toppers hebben een laag schuim van 4 cm en inclusief de tijk heeft het een hoogte van 6 cm. Een hoogte van 6 cm is hoog genoeg voor een goede topper. Neem je echter een topper lager dan 6 cm, dan zal je weinig comfort merken van de topper. Daarom adviseert Boxspring Xpert altijd een topper te kopen van minimaal 6 cm.

Koudschuim topper 8 cm

Wil je net wat meer comfort ervaren? Dan biedt Boxspring Xpert ook koudschuim toppers 180x200 cm aan met een hoogte van 8 cm. Met een topper van 8 cm hoog zal je ultiem slaapcomfort ervaren. De volgende koudschuim toppers zijn leverbaar in 8 cm hoog: Gel Koudschuim Topdekmatras (Classic en Premium) en de 7 Zone Gel Koudschuim Topdekmatras (Classic en Premium).

Koudschuim topper 10 of 12 cm

Vind je een koudschuim topper van 8 cm nog steeds niet hoog genoeg? Dan kun je bij Boxspring Xpert ook een topper op maat bestellen van 10 of 12 cm hoog. Neem dan contact op met onze klantenservice.

Welke koudschuim toppers zijn verkrijgbaar in 180x200 cm?

In ons assortiment vind je verschillende modellen koudschuim toppers van 180x200 cm. Onderstaand worden de verschillende modellen kort toegelicht.

Koudschuim topdekmatras 180x200 cm

Deze topper bestaat volledig uit koudschuim en is dus veerkrachtig, lekker stevig en je profiteert van een goede ventilatie. Kies je deze topper? Dan ben je gegarandeerd van een lange levensduur. Deze topper heeft inclusief de tijk een hoogte van 6 cm. Bij Boxspring Xpert kun je kiezen uit een Koudschuim Topdekmatras Classic en een Koudschuim Topdekmatras Premium.

Hybride koudschuim topdekmatras 180x200 cm

Deze topper is gemaakt van hybride koudschuim. Inclusief de tijk heeft de topper een hoogte van 6 cm. Hybride koudschuim ondersteunt uitstekend en beschikt over vergelijkbare eigenschappen als traagschuim, maar keert sneller terug naar de oorspronkelijke vorm. De topper heeft inclusief de tijk een hoogte van 6 cm en je kan ook hier kiezen uit een Classic en Premium variant.

Gel koudschuim topdekmatras 180x200 cm

Deze topper bestaat uit een combinatie van koudschuim en gel. Het koudschuim in de topper zorgt voor een uitstekende ondersteuning en het gel zorgt voor een goede drukverdeling. Daarnaast werkt gel ook nog verkoelend, waardoor het perfect is voor mensen die het snel warm hebben in bed. Bij de gel koudschuim topper kun je kiezen uit een hoogte van 6 of 8 cm inclusief de tijk. Daarnaast kun je kiezen uit een gel Koudschuim Topdekmatras met een Classic tijk en een Gel Koudschuim topdekmatras met Premium tijk.

7-zone koudschuim topdekmatras 180x200 cm

Wil je ultiem ligcomfort ervaren? Deze kies dan voor onze 7-zone koudschuim topdekmatras. Dit is de meest luxe koudschuim topper uit ons assortiment. Het matras komt overeen met de gel koudschuim topdekmatras, maar beschikt daarnaast over 7-zones. Hierdoor wordt ieder gedeelte van het lichaam perfect ondersteund. Kies uit een 7 Zone Gel Koudschuim Topdekmatras Classic en een 7 Zone Gel Koudschuim Topdekmatras Premium.