Polyether splittoppers

Polyether splittopper kopen? Dan ben je bij Boxspring Xpert aan het juiste adres. Een polyether splittopper is aan de bovenzijde voorzien van een split. Hierdoor is dit type topper perfect te gebruiken bij een elektrisch verstelbaar bed of boxspring. Zonder deze split, kunnen allebei de zijdes niet onafhankelijk van elkaar bewegen. Het grote voordeel van een polyether splittopper is de goedkope prijs. Daarnaast is een polyether splittopper antiallergisch. Daarom wordt een polyether splittopper ook wel anti-allergie splittopper genoemd. Wij van Boxspring Xpert begrijpen dat je een splittopper eerst goed wil testen. Het moet immers bij jouw persoonlijke wensen passen. Daarom biedt Boxspring Xpert jou de mogelijkheid om 100 dagen proef te slapen op onze polyether splittoppers. Bevalt de splittopper niet? Dan mag je het gewoon terugsturen. Ben je nu overtuigd en ga je een polyether splittopper bij ons bestellen? Dan wordt de splittopper al binnen 6 tot 10 werkdagen gratis bij je thuisbezorgd.

Goedkope polyether splittopper

Wil je een goedkope splittopper kopen? Dan is een polyether splittopper de beste optie. Dit zijn de goedkoopste splittoppers uit ons assortiment. Uiteraard zit er wel kwaliteit verschil tussen bijvoorbeeld een polyether splittopper en een koudschuim splittopper. Polyether splittoppers zijn voornamelijk geschikt voor mensen met een laag lichaamsgewicht of voor bedden die niet intensief gebruikt worden.

Anti-allergie splittopper

Naast de goedkope prijs, heeft een polyether splittopper nog een groot voordeel. Polyether schuim is antiallergisch en wordt daarom ook wel anti-allergie splittopper genoemd. Polyether heeft een gesloten celstructuur waardoor stof, bacteriën, schimmels en huisstofmijt zich niet ophopen. Al onze splittoppers zijn daarnaast voorzien van een handig ritssluiting-systeem. Daardoor is de tijk wasbaar wat ook gunstig is voor mensen met een allergie.

Verkrijgbare afmetingen van onze polyether splittoppers

Onze polyether splittoppers zijn leverbaar vanaf tweepersoons afmetingen. Bij Boxspring Xpert kun je polyether splittoppers in de volgende afmetingen bestellen: 140x200, 140x210, 140x220, 160x200, 160x210, 160x220, 180x200, 180x210, 180x220, 200x200, 200x210 en 200x220 cm.

Polyether splittopper bestellen

Zo je bent er van overtuigd, je gaat een polyether splittopper bestellen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Allereerst selecteer je de gewenste polyether splittopper en afmeting. Vervolgens klik je op bestellen en ga je door naar de afrekenpagina. Vul je gegevens in en selecteer de gewenste betaalmethode en plaats de bestelling. De polyether splittopper wordt dan gratis naar je toegestuurd en je ontvangt de splittopper al binnen 6 tot 10 werkdagen.

Veelgestelde vragen over polyether splittoppers

Onderstaand worden de veelgestelde vragen over polyether splittoppers kort toegelicht. Heb je een andere vraag? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Wat is de goedkoopste splittopper?

De goedkoopste splittoppers uit ons assortiment zijn gemaakt van polyether.

Hoe lang gaat een polyether splittopper mee?

In vergelijking met andere splittoppers hebben polyether splittoppers een korte levensduur. Hoe lang dit exact is, is afhankelijk van het gebruik en het lichaamsgewicht.