Koudschuim topper 180x210

Koudschuim topper kopen? Boxspring Xpert heeft diverse varianten in het assortiment. Zo is ook de koudschuim topper 180x210 cm gemakkelijk bij ons te bestellen. Dit topmatras leveren wij in allerlei verschillende modellen, van goedkope toppers tot luxe toppers. Dit maakt dat je een koudschuim topper 180x210 kunt kiezen die helemaal past bij jouw wensen. Spreekt koudschuim je niet echt aan? Boxspring Xpert heeft ook traagschuim en latex toppers in de afmeting 180x210. Heb je een geschikte topper 180x210 cm gevonden? Jouw bestelling wordt snel door ons geleverd!

Koudschuim topper kopen? Boxspring Xpert heeft diverse varianten in het assortiment. Zo is ook de koudschuim topper 180x210 cm gemakkelijk bij ons te bestellen. Dit topmatras leveren wij in allerlei verschillende modellen, van goedkope toppers tot luxe toppers. Dit maakt dat je een koudschuim topper 180x210 kunt kiezen die helemaal past bij jouw wensen. Spreekt koudschuim je niet echt aan? Boxspring Xpert heeft ook traagschuim en latex toppers in de afmeting 180x210. Heb je een geschikte topper 180x210 cm gevonden? Jouw bestelling wordt snel door ons geleverd!

Tweepersoons koudschuim topper

Heb je een tweepersoons boxspring en zoek je een koudschuim topper? Dan is de koudschuim topper 180x210 cm misschien wel een goede optie voor je. Met een breedte van 180 cm is er namelijk genoeg ruimte voor twee personen. Daarnaast is deze topper uitermate geschikt voor mensen met een lichaamslengte tot 195 cm. Ben je langer dan 195 cm? Dan raden wij een koudschuim topper met een lengtemaat van 220 cm aan.

Onze koudschuim toppers 180x210

Boxspring Xpert heeft heel veel verschillende modellen koudschuim toppers. Zo hebben wij ook toppers die een combinatie zijn van koudschuim met een ander materiaal, wat zorgt voor extra comfort. Onderstaand hebben we alle beschikbare modellen op een rijtje gezet.

Koudschuim Topper

Wil je graag het goedkoopste model koudschuim topper 180x210? Dan is de Koudschuim Topper Classic koudschuim topper een ideale optie! Ondanks de scherpe prijs biedt dit topmatras enorm veel comfort. De koudschuim topper heeft namelijk een RG-waarde van 40, waardoor het lichaam uitstekend wordt ondersteund. Daarnaast zorgt de open celstructuur ervoor dat het topmatras een goede ventilatie en vochtregulatie heeft. Dit is erg handig voor als je veel zweet of het snel warm hebt in bed. Tevens gaat de koudschuim topper 180x210 cm lang mee omdat er weinig tot geen kuilvorming optreedt bij koudschuim.

Hybride Koudschuim Topper

De Hybride Koudschuim Topper bevat, zoals de naam al doet verklappen, het materiaal hybride koudschuim. Hybride koudschuim heeft als voordeel dat het zich vormt naar je lichaam. Dit heeft als effect dat de spieren en zenuwen worden verlicht, waardoor gewrichts- en rugklachten verbeteren of verdwijnen. Door deze positieve eigenschap lijkt de hybride koudschuim topper sterk op een traagschuim topper. Het verschil is echter dat hybride koudschuim sneller terugkeert naar de oorspronkelijke vorm dan traagschuim.

Gel Koudschuim Topper

De Gel Koudschuim Topper is een luxe model dat bestaat uit een combinatie van koudschuim en gel. Hierdoor zorgt dit topmatras voor een verlaging van de druk op de wervelkolom. Dit heeft een positieve werking op rug- en gewrichtsklachten. Daarnaast is de gel koudschuim topper enorm verkoelend, waardoor hij uitermate geschikt is voor mensen die het snel warm hebben in bed.

7 Zone Gel Koudschuim Topper

De beste koudschuim topper kopen? Ga dan voor de 7-Zone Gel Koudschuim Topper! De 7-zone gel koudschuim topper biedt namelijk het beste ligcomfort van alle modellen. Dit model heeft net zoals de hybride koudschuim topper en de gel koudschuim topper een drukverlagende werking. Desalniettemin is de 7-zone gel koudschuim topper het meest comfortabel door de RG-waarde van 50 en een dikte van maar liefst 8 cm. Verder zorgen de 7 zones ervoor dat elk gedeelte van het lichaam optimaal wordt ondersteund.

Wat is het verschil tussen Classic tijk en Premium tijk?

Alle koudschuim toppers 180x210 kunnen we met verschillende tijken leveren. Boxspring Xpert beschikt over een Classic tijk en Premium tijk. Het verschil tussen de twee opties leggen we onderstaand uit.

Classic tijk

De Classic tijk heeft een 180 g/m2 zwaar dubbeldoek dat 100% uit polyester bestaat. De tijk is gevuld met een 200 g/m2 climaplus vezel. Door de ritsen is de topper makkelijk te wassen en dit heeft als voordeel dat de topper lang fris blijft.

Premium tijk

De Premium tijk is vergeleken met de Classic tijk sterker en zachter. De Premium tijk bevat een dubbeldoek van 240 g/m2 zwaar dubbelboek dat 63% uit polyester en 37% uit lyocell bestaat. Daarnaast is deze tencel tijk makkelijk te wassen en ideaal voor mensen met een allergie.

Veelgestelde vragen over koudschuim toppers 180x210

Onderstaand hebben we de meest gestelde vragen over de koudschuim toppers 180x210 op een rijtje gezet. Indien je vraag er niet tussen staat, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kunnen de koudschuim toppers op maat gemaakt worden?

Past er geen koudschuim topper 180x210 cm op jouw boxspring? Geen probleem! Wij bieden koudschuim toppers van 80x200 tot 200x220 aan. Als de gewenste maat hier niet tussen zit, is het mogelijk om een topper op maat te laten maken. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Hoe dik zijn jullie koudschuim toppers?

Bijna al onze toppers hebben een dikte van 6 cm. De 7 zone gel koudschuim topper is een uitzondering op de regel en heeft een dikte van maar liefst 8 cm.

Hoelang is de garantie van mijn topper?

Is jouw koudschuim topper binnen twee jaar kapot gegaan? Dat is geen probleem want Boxspring Xpert biedt een garantie van twee jaar op alle topmatrassen. Dit geldt dus ook voor de koudschuim topper 180x210.