Koudschuim topper 90x200

Koudschuim topper 90x200 kopen? Bij Boxspring Xpert kun je deze eenvoudig bestellen in verschillende soorten en afmetingen. We hebben zowel goedkope koudschuim toppers als luxe koudschuim toppers 90x200 in ons assortiment. Alle toppers worden in Duitsland geproduceerd en zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Heb je een koudschuim topper gevonden die je graag wil bestellen? Je bestelling wordt snel en gratis thuisbezorgd!

Eenpersoons koudschuim topper 90x200

Een eenpersoons koudschuim topper 90x200 is geschikt voor een eenpersoons boxspring of bed en ideaal voor mensen met een lichaamslengte tot 185 cm. Ben je langer dan 185 cm? Kies dan voor een koudschuim topper met een lengtemaat van 210 of 220 cm. Houd altijd een speling aan van minimaal 15 cm. Wanneer je een kortere lichaamslengte hebt dan 185 cm kun je ook gerust voor een andere afmeting kiezen. Zo is de afmeting 90x190 cm geschikt voor mensen met een lichaamslengte tot 175 cm.

Onze modellen koudschuim toppers 90x200

Boxspring Xpert heeft verschillende innovatieve modellen koudschuim toppers 90x200 in het assortiment. Ons assortiment varieert van goedkope koudschuim toppers tot luxe koudschuim toppers. We hebben bijvoorbeeld speciale soorten die bestaan uit een combinatie van koudschuim en gel. Alle koudschuim toppers van Boxspring Xpert zijn verkrijgbaar in de afmeting 90x200 en vervaardigd uit hoogwaardige materialen.

Koudschuim Topper

De klassieke koudschuim topper heeft een lange levensduur en nauwelijks kans op kuilvorming. Daarnaast beschikt koudschuim over een open celstructuur waardoor het uitstekend ventileert en perfect is voor mensen die het snel warm hebben of snel transpireren. Met een HR-waarde van 40 en een dikte van 6 cm heeft geeft het voldoende ondersteuning. Tevens is dit model ook nog eens scherp geprijsd en daarom goed voor je portemonnee!

Hybride Koudschuim Topper

De hybride koudschuim topper is gemaakt van hybride koudschuim en is tot bepaalde hoogte vergelijkbaar met een traagschuim topper. Hybride koudschuim vormt zich namelijk net als traagschuim naar de contouren van je lichaam en heeft een gunstig effect op je spieren en zenuwen. Een hybride koudschuim topper kan rug- en gewrichtsklachten verminderen of zelfs voorkomen. Hybride koudschuim onderscheidt zich van traagschuim omdat hybride koudschuim sneller terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm en houdt in tegenstelling tot traagschuim geen warmte vast, maar heeft juist een verkoelende werking.

Gel koudschuim Topper

De gel koudschuim topper bestaat uit een combinatie van koudschuim en gel. Door deze unieke combinatie heeft de topper een ultiem ligcomfort omdat het zich naar je lichaam vormt, waardoor rug- en gewrichtsklachten kunnen worden voorkomen of verminderd. Daarnaast heeft gel koudschuim een verkoelend effect en is daarmee ideaal voor mensen die het snel warm hebben in bed. De topper heeft een HR-waarde van 50 waardoor het zeer duurzaam is en over een goede veerkracht beschikt. De HR-waarde geeft de veerkracht van de topper aan. De gel koudschuim topper is absoluut een van onze meest luxe modellen koudschuim toppers!

7 Zone Gel Koudschuim Topper

De 7 zone gel koudschuim topper is de meest luxe koudschuim topper die je maar kunt vinden! De topper heeft het best mogelijke ligcomfort en heeft eigenlijk alle voordelen van de gel koudschuim topper met als verschil dat deze topper ook nog eens over 7 zones beschikt. Dit houdt in dat je lichaam extra wordt ondersteund op specifieke plekken zoals het hoofd, schouders en heupen. Een enorm ergonomische topper dus! De 7 zone gel koudschuim topper heeft een HR-waarde van 50 en is 8 cm dik.

Wat is het verschil tussen de Classic en Premium tijk?

Alle koudschuim toppers 90x200 worden geleverd in een Classic of Premium tijk. Een Premium tijk biedt meer luxe dan de Classic tijk. Onderstaand leggen we het verschil uit.

Classic tijk

De Classic tijk bestaat voor 100% uit polyester en heeft een vulling van 200g/m² climaplus vezel. Het dubbeldoek van het tijk is 180 g/m² zwaar. De Classic tijk is zeer gebruiksvriendelijk door het handige 4-zijdige ritssluiting systeem. Dankzij dit systeem is de tijk gemakkelijk afneembaar en te wassen op 40 graden.

Premium tijk

De Premium tijk is een luxe tijk en biedt een fantastisch ligcomfort. In vergelijking is met de Classic tijk is de Premium tijk een stuk zachter en sterker. De Premium tijk is een Tencel tijk die bestaat uit 63% polyester en 37% lycocell. Het dubbeldoek is 240 g/m² zwaar en is gewatteerd met 300 g/m² Climaplus vezel. De Tencel tijk is bovendien antiallergisch en daarom perfect voor mensen met een allergie.

Veelgestelde vragen over koudschuim toppers 90x200

Hoe wordt koudschuim topper verzonden?

De bestellingen vanuit Nederland en België worden geleverd door PostNL. Wanneer de topper uitgaat voor verzending ontvang je hier een mail over. Vanaf dat moment kun je je bestelling eenvoudig volgen via een Track & Trace.

Wat is de levertijd van mijn koudschuim topper?

Wanneer je een koudschuim topper 90x200 hebt besteld, proberen we de bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden. De levertijd van onze koudschuim toppers bedraagt 6 á 10 werkdagen.

Wat zijn de verzendingskosten van mijn koudschuim topper?

Bij Boxspring Xpert wordt je koudschuim topper altijd gratis thuisbezorgd! Je ondervindt dus geen extra kosten voor de verzending van je topper.

Hoe lang is de garantie van mijn topper?

Heeft de topper binnen 2 jaar een defect? Maak je niet druk! Boxspring Xpert biedt namelijk voor een garantie van 2 jaar die van toepassing is op alle toppers.