Koudschuim topper 200x200

Heb je interesse in een koudschuim topper 200x200? Dan ben je bij Boxspring Xpert op het juiste adres. Wij bieden namelijk topmatrassen aan in allerlei verschillende materialen, afmetingen en soorten. Zo is ook de koudschuim topper 200x200 cm in ons assortiment te vinden. Boxspring Xpert biedt de koudschuim topmatras 200x200 aan in meerdere varianten. Bij ons kun je zowel luxe als goedkope koudschuim toppers bestellen. Heb je een geschikt model gevonden? Dan wordt je topmatras snel en gratis thuisbezorgd!

Kingsize koudschuim topper

Houd je van lekker veel ruimte in bed? Dan is een koudschuim topper 200x200 misschien wel iets voor jou. Deze afmeting is namelijk de breedste in ons assortiment. Hierdoor is de koudschuim topper 200x200 cm dan ook erg geschikt als topper op een kingsize bed. De breedtemaat van 200 cm zorgt voor veel comfort en is uiterstd geschikt voor twee personen. Is het materiaal koudschuim niet ideaal voor jou? Geen probleem! Boxspring Xpert heeft nog meer materialen in de afmeting 200x200, zoals bijvoorbeeld traagschuim toppers of latex toppers.

Soorten koudschuim toppers 200x200

Een koudschuim topper 200x200 cm kun je bij Boxspring Xpert in veel verschillende varianten kopen. We hebben zowel goedkope koudschuim toppers die erg goed zijn voor de portemonnee als luxe koudschuim toppers die ontzettend veel ligcomfort bieden. Alle verschillen en overeenkomsten tussen de varianten kunnen verwarrend zijn en daarom hebben we onderstaand alle soorten voor jou op een rijtje gezet.

Koudschuim topper

De klassieke Koudschuim Topper is de voordeligste topper uit ons assortiment. Dit model heeft namelijk een scherpe prijs en ligt desondanks zeer comfortabel. Door de open celstructuur van de koudschuim topper, heeft het een zeer goede ventilatie. Daarnaast beschikt dit model over een HR-waarde van 40, wat zorgt voor een goede ondersteuning. De Koudschuim topper kun je bestellen met een classic of een premium tijk. De premium tijk is in vergelijking met de classic tijk zachter en sterker en bieden meer luxe.

Hybride koudschuim topper

Deze topper wordt gemaakt van het materiaal hybride koudschuim. De Hybride Koudschuim Topper heeft een positief effect op gewrichts- en rugklachten, doordat hybride koudschuim een drukverlagende werking heeft op het lichaam. Deze eigenschap heeft het materiaal traagschuim ook. Traagschuim en hybride koudschuim lijken dan ook veel op elkaar, maar er is wel een duidelijk verschil aanwezig. Hybride koudschuim keert namelijk sneller terug naar zijn oorspronkelijke vorm dan traagschuim.

Gel koudschuim topper

De Gel Koudschuim Topper bestaat uit twee verschillende materialen, namelijk koudschuim en gelschuim. Het laagje gelschuim zorgt ervoor dat je lichaam goed wordt ondersteund. Daarnaast vormt gel zich naar de contouren van je lichaam, waardoor gewrichts- en rugklachten verbeterd of voorkomen kunnen worden. Bovendien werkt het materiaal verkoelend, waardoor de gel koudschuim topper perfect is voor mensen die het snel warm hebben in bed. De gel koudschuim topper is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen en heeft een HR-waarde van 50.

7-zone gel koudschuim topper

Wil je de beste koudschuim topper? Dan is de 7-Zone Gel Koudschuim Topper een slimme keuze! Deze topper is inclusief de tijk maar liefst 8 cm dik. De 7-zone gel koudschuim topper bevat een combinatie van gel en koudschuim. Dit materiaal past zich aan naar de contouren van je lichaam en vermindert drukpunten. Deze werking heeft een zeer positieve werking op je wervelkolom en doorbloeding van je lichaam, wat rug- en gewrichtsklachten voorkomt en vermindert. Zoals de naam al doet vermoeden, is de topper verdeeld in 7 verschillende zones die specifieke plekken van het lichaam optimaal ondersteunen zoals je schouders, heupen en nek. Zodoende geniet je hele lichaam van een ultieme ondersteuning. De 7-zone gel koudschuim topper wordt geproduceerd in Duitsland en is vervaardigd uit de meest hoogwaardige kwaliteit materialen.

Veelgestelde vragen over koudschuim toppers 200x200

Heb je een vraag over de koudschuim topper 200x200 cm? Onderstaand hebben we de meest gestelde vragen overzichtelijk op een rijtje gezet. Als je vraag er niet tussen staat, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Is de koudschuim topper 200 x 200 cm hard?

Koudschuim toppers worden over het algemeen als een vrij hard materiaal ervaren. Vind je dit niet zo prettig? Geen probleem! Boxspring Xpert heeft ook materialen die zachter aanvoelen. Zo hebben we bijvoorbeeld ook de traagschuim toppers in ons assortiment. Traagschuim past zich aan naar de contouren van je lichaam en houden warmte vast.

Kunnen de koudschuim toppers op maat gemaakt worden?

Staat de maat die jij nodig hebt niet tussen onze standaard opties? Geen probleem! Boxspring Xpert levert ook toppers op maat. Zo is er voor ieder bed een passende topper. Bij interesse kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Hoelang is de garantie van mijn topper?

Gaat je koudschuim topper ondanks de hoogwaardige kwaliteit toch binnen 2 jaar kapot? Maak je geen zorgen, want op alle toppers uit ons assortiment is een een garantie van 2 jaar van toepassing.

Hoe dik is de koudschuim topper 200x200 cm?

Het grootste gedeelte van onze koudschuim toppers hebben een dikte van 6 cm inclusief tijk. Het 7-Zone Gel Koudschuim topmatras biedt meer luxe en heeft een dikte van 8 cm inclusief tijk.