Koudschuim topper 140x200

Koudschuim topper kopen? Wij hebben allerlei verschillende koudschuim toppers in alle gangbare afmetingen! Een koudschuim topper 140x200 gemakkelijk bij ons te bestellen! Onze koudschuim toppers 140x200 zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. We hebben bijvoorbeeld toppers die volledig van koudschuim zijn gemaakt, maar ook toppers die bestaan uit een combinatie van koudschuim en een andere schuimsoort. Een koudschuim topper 140x200 ligt heel comfortabel en biedt een goede ondersteuning.

Tweepersoons koudschuim topper

De koudschuim topper 140x200 cm is schikt voor een boxspring van dezelfde afmeting. Een topper 140x200 kan heerlijk ruim worden beslapen door 1 volwassen persoon of lekker knus door 2 volwassenen. De koudschuim topper 140x200 heeft een lengtemaat van 200 cm en is daarmee geschikt voor mensen met een lichaamslengte tot 185 cm. Ben jij langer dan 185 cm? Kies dan voor een topmatras met een lengtemaat van 210 of 220 cm. Een topper 140x200 is bij Boxspring Xpert ook te bestellen in een andere schuimsoort zoals traagschuim of latex.

Koudschuim topper 140x200

Wil je graag een koudschuim topper kopen? Bij Boxspring Xpert kan dit gemakkelijk en voor een goede prijs! De koudschuim topper classic in de afmeting 140x200 is al verkrijgbaar vanaf €130,-. Voor een iets hogere prijs is het ook mogelijk om de koudschuim topper premium te bestellen. De premium topper biedt meer comfort en luxe dan de classic topper. Onze koudschuim toppers zijn in Duitsland geproduceerd en van uiterst goede kwaliteit.

We bezorgen je koudschuim topper 140x200 ook nog eens gratis aan huis! De levertijd van onze koudschuim toppers is 6 á 10 werkdagen. Wanneer je woonachtig bent in Nederland of België, kun je je bestelling volgen via een Track & Trace.

Heeft je topmatras een defect? Maak je niet druk! Boxspring Xpert hanteert een garantie van 2 jaar. Deze geldt voor alle topmatrassen uit ons assortiment.

Welke modellen koudschuim toppers zijn verkrijgbaar in 140x200 cm?

Wij bieden verschillende modellen koudschuim toppers 140x200 cm aan. We hebben goedkope koudschuim toppers 140x200 die goed zijn voor je slaapcomfort én portemonnee en luxe toppers voor de allerbeste ligcomfort!

Goedkope koudschuim topper 140x210

Ben je op zoek naar een goedkope koudschuim topper? De Koudschuim Topper Classic is een heel goedkope variant. Ondanks de gunstige prijs biedt de Koudschuim Topper Classic 140x200 een ontzettend goed ligcomfort. De Koudschuim Topper Classic is namelijk zeer veerkrachtig en biedt een goede ondersteuning. Bovendien heeft de topper een uitstekende ventilatie waardoor het een verkoelende werking heeft. Dit is fijn voor mensen die het snel (te) warm hebben in bed. Deze koudschuim topper heeft een RG-waarde van 40. Deze RG-waarde geeft aan hoeveel kilo schuim er is gebruikt per kubieke meter. Wij adviseren om altijd een minimale waarde van 35 aan te houden voor de aanschaf van je nieuwe koudschuim topper.

Een ander goedkoop topmatras uit ons assortiment is de Hybride Koudschuim Topper Classic. Deze topper is gemaakt van hybride koudschuim. Dit materiaal past zich perfect aan naar de contouren van je lichaam en kan rug- en gewrichtsklachten verminderen of zelfs voorkomen. De Hybride Koudschuim toppers 140x200 cm zijn daardoor vergelijkbaar met traagschuim toppers. Het verschil met traagschuim is dat hybride koudschuim sneller terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm. Daarnaast is de Hybride Koudschuim Topper Classic zeer gunstige geprijsd. De Hybride Koudschuim Topper Classic 140x200 is een van de goedkope toppers van Boxspring Xpert.

Luxe koudschuim topper

Wil je liever een luxe topper? Dan is de Gel Koudschuim Topper Premium een zeer goede optie. De Gel Koudschuim Topper Premium bestaat uit een combinatie van van koudschuim en gel. Deze combinatie zorgt voor drukverlagend effect en heeft daarvoor een gunstige werking op je wervelkolom. Daarnaast is de Gel Koudschuim Topper Premium heerlijk verkoelend door de open celstructuur van gel. De Gel Koudschuim Topper Premium is een zeer luxe topper uit ons assortiment. De topper heeft een premium tijk, welke een ideale temperatuur- en vochtregeling heeft en afneembaar is door middel van een handige 4-zijdige ritssluiting.

De beste koudschuim topper 140x200

De beste koudschuim topper 140x200 kopen? Ga dan voor de 7 Zone Gel Koudschuim Topper! Deze luxe topper is gemaakt van gel en koudschuim en heeft een drukverlagend effect. De topper beschikt over 7 zones waardoor het hoofd, schouders en heupen optimaal worden ondersteund. Het is mogelijk om de 7 Zone Gel Koudschuim Topper 140x200 in twee verschillende varianten te bestellen, namelijk met een Classic tijk of Premium tijk. De Premium tijk is in vergelijking met de Classic tijk zachter en sterker en ligt daardoor aangenamer.

Veel gestelde vragen over Koudschuim topper 140x200

Heb je een vraag over een van onze koudschuim toppers 140x200? We hebben onderstaand de meest voorkomende vragen op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice en we helpen je graag verder!

Helpt een koudschuim topper bij rugklachten?

Een koudschuim topper biedt een goede ondersteuning en is daardoor goed voor de rug. Desondanks raden wij bij rugklachten aan om te kiezen voor een traagschuim topper. Een traagschuim topper past zich namelijk perfect aan naar de contouren van je lichaam en heeft een positieve werking op je wervelkolom.

Kunnen de koudschuim toppers op maat gemaakt worden?

Is de afmeting 140x200 toch niet helemaal passend? Geen enkel probleem! Wij bieden topmatrassen in de afmetingen 80x200 tot 200x220 cm aan. Wanneer de gewenste maat er nog steeds niet bij zit, is het zelfs mogelijk om een koudschuim topper op maat te laten maken. Nee hiervoor contact op met onze klantenservice.

Hoe dik zijn jullie koudschuim toppers?

De meest voorkomende dikte van onze koudschuim toppers is 6 cm inclusief de tijk. De 7 Zone Gel Koudschuim Topmatrassen bieden meer luxe en zijn inclusief tijk 8 cm.