Betaling

Bij Boxspring Xpert heb je de keuze uit de volgende betalingsmogelijkheden:

Betalen met iDEAL 

Je hebt ook de mogelijkheid om per iDEAL te betalen. Dit verloopt via een aantal stappen:

  1. Wanneer je gebruik maakt van internet bankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, RegioBank, SNS, Svenska Handelsbanken, Triodos Bank en Van Lanschot, dan kun je gebruik maken van iDEAL.
  2. Je plaatst de bestelling in het winkelwagentje. Vervolgens kun je kiezen bij betaalwijzen om te betalen met iDEAL.
  3. Je wordt doorgeleid naar je eigen internet bankieren omgeving, waar de betaling klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en doe een betaling.
  4. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven, Boxspring Xpert krijgt dan bericht dat de bestelling is betaald.
  5. LET OP: Vergeet niet na het betalen terug te gaan naar onze site om jouw bestelling af te ronden! Vervolgens kunnen wij beginnen met het verwerken van de bestelling.

Terug naar boven

Betalen met Paypal

Bij PayPal kun je direct afrekenen met je betaalrekening of creditcard. Waar je bij iDEAL tijdens het betaalproces direct wordt doorgestuurd naar je bank, maak je bij PayPal gebruik van een account dat fungeert als een soort portemonnee.

Terug naar boven

Betalen met Creditcard

Bij ons kun je ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren Master Card, Visa en American Express. Wanneer je zending onze opslag verlaat zal het bedrag van je creditcard worden gecrediteerd. Bij een retourzending zal het bedrag worden bijgeschreven op je creditcardrekening. Je creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Boxspring Xpert veilig.

Terug naar boven

Betalen onder Rembours

Indien je kiest voor levering onder rembours, dan betaal je jouw bestelling op het moment van aflevering. Je betaalt het aankoopbedrag rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat je de bestelling in ontvangst neemt. Boxspring Xpert berekent hiervoor € 20,00 extra rembours kosten. Rembours is alleen mogelijk met een montage.

Terug naar boven

Betalen met bankoverboeking

Indien je ervoor kiest om vooruit te betalen, ontvang je na het sturen van je bestelling een bevestiging per e-mail met het rekeningbedrag en onze bankgegevens. Je bestelling wordt verstuurd zodra je betaling is ontvangen door ons. Afhankelijk van je bank kan het 2 - 4 werkdagen duren voordat je betaling door ons is ontvangen. Neem alsjeblieft in acht dat hierdoor de levertijd aanzienlijk langer kan worden. Let je er alsjeblieft op om bij het overschrijven het ordernummer te vermelden, alleen zo is een snelle levering mogelijk. De bestelde goederen blijven tot de ontvangst van je betaling (maximaal 9 dagen) voor je gereserveerd. Let op: Indien je geen bevestiging ontvangt, wordt u geadviseerd de spamfilter instellingen te controleren en zo nodig aan te passen.

Terug naar boven

Klarna: Veilig Achteraf betalen

Je kunt kiezen om je bestelling achteraf te betalen. Hierbij ontvang je eerst jouw bestelling, waarna je de factuur binnen 14 dagen dient te voldoen aan Klarna. Wij werken samen met Klarna, om achteraf betaling mogelijk te maken. Als je kiest voor achteraf betaling, krijg je een factuur van Klarna.

Terug naar boven

Betalen met Bancontact/MisterCash

Als je een Bancontact/MisterCash kaart hebt en over een digipass of kaartlezer van de bank beschikt, dan kun je jouw aankopen op onze site betalen door het kaartnummer en de vervaldatum van de kaart te vermelden. Je zal tijdens het betaalproces worden doorgestuurd naar de betaalomgeving van je bank voor het afronden van de bestelling. Als je een bestelling via Bancontact/MisterCash betaalt, ontvang je van ons altijd een ontvangstbevestiging.

Terug naar boven