Boxspring kopen? De beste boxspring van 2024!

De beste boxspring van 2024 kopen? Boxspring Xpert is dé specialist in boxspring bedden! Wil je een goedkope boxspring of luxe boxspring? Wij bieden zowel goedkope als luxe boxsprings aan van hoogwaardige kwaliteit. Ligcomfort en kwaliteit staat bij ons centraal. Kies uit vele verschillende modellen die verkrijgbaar zijn in allerlei verschillende afmetingen. Alle modellen zijn geheel naar eigen wens en smaak samen te stellen. Kies bijvoorbeeld uit verschillende stof- en lederlook kleuren, diverse poten, toppers, ligcomforts én nog veel meer! Staat de gewenste kleur er niet tussen? Wij bieden optioneel ook nog ruim 100 verschillende stofkleuren aan!

Wat is de beste boxspring?

De beste boxspring is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een lange levensduur. Een goede boxspring bevat een bodem die een optimale ondersteuning geeft en zorgt voor een juiste vochtregulatie. Het pocketvering matras van een boxspring moet minstens 7 verschillende zones bevatten. Daarnaast moet zowel het matras als de topper een goede dikte en densiteit bevatten. Om tussen alle mogelijkheden de beste boxspring te vinden, heeft Boxspring Xpert verschillende boxsprings geselecteerd met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Een goede boxspring:

  • Bevat een ondersteunende bodem die een juiste vochtregulatie biedt
  • Heeft een matras met minstens 7 zones met pocket- of bonellvering;
  • Heeft een matras van minimaal 21 centimeter dik met de juiste densiteit;
  • Heeft een topper van minimaal 5 centimeter dik met de juiste densiteit;
  • Heeft een matras dat circa 10 jaar meegaat;
  • Biedt veel slaapcomfort;
  • Is leverbaar in verschillende stoffen en uitvoeringen;
  • Wordt geleverd met goede garantie;
  • Heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Beste boxsprings

De beste boxspring is een boxspring die qua grootte en design in en bij je slaapkamer past. Boxpring Xpert heeft een variërend aanbod, zowel in modellen als kleuren.

Boxspring One

Wil je een goedkope boxspring kopen? Dan is de boxspring One misschien wel wat voor jou. De Boxspring is erg praktisch door het tijdloze design zonder het hoofdeinde. De Boxspring One is 17 centimeter dik en beschikt over 120 bonellvering per vierkante meter. Het matras biedt goede ventilatie en vochtregulatie vanwege de open structuur. De hardbox van de boxspring zorgt voor een goede ondersteuning en stabiliteit.

Boxspring Basic

De Boxspring Basic is een goedkope boxspring die net iets meer luxe biedt dan de Boxspring One. Zo bevat de Boxspring Basic een topper van 5 centimeter dik, welke is gemaakt van comfort foam. Daarnaast is de topper antiallergisch en dus erg handig voor mensen met een allergie.

Boxspring Original

De Boxspring Original is een standaard concept waar je je eigen wensen kunt toevoegen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit vele stof- en lederlook kleuren. Verder biedt de Boxspring Original meer luxe doordat de box en het matras uit 260 pocketveren per vierkante meter bestaan. Het matras heeft 7-zone pocketvering, welke ondersteuning geeft aan specifieke plekken van het lichaam zoals het hoofd, schouders en heupen. Bovendien heeft het matras een afdeklaag en topper van 5,5 centimeter.

Boxspring Pinched

De Boxspring Pinched heeft een mooi geknepen hoofdboord, dat in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is. De Boxspring Pinched is ook nog te verkrijgen in allerlei verschillende afmetingen, poten én toppers. Zo kun je de Boxspring Pinched helemaal samenstellen naar je eigen smaak. Net als de Boxspring Original heeft de Boxspring Pinched een super comfortabele box en matras.

Boxspring Line Vertical

De Boxspring Line Vertical onderscheidt zich van de andere boxsprings door de mooie verticale lijnen die zich in het hoofdboord bevinden. Je kunt de Boxspring Line Vertical volledig naar eigen wens samenstellen. Deze boxspring is bijvoorbeeld ook leverbaar in verscheidene eenpersoons afmetingen.

Boxspring Wave

Met de boxspring Wave voelt het alsof je in een hotelkamer slaapt! Het prachtige model en de kwalitatieve materialen van de Boxspring Wave zorgen voor een optimale beleving. De Boxspring Wave heeft een bonellvering box van 33 centimeter, pocketvering matras met 7 zones en koudschuim topper van 6 centimeter. De topper van HR foam (koudschuim) is erg veerkrachtig en heeft daarmee een lange levensduur.

Boxspring Nova

Wil je een prachtig design met een natuurlijke look in je slaapkamer? Dan is de Boxspring Nova wat je zoekt! Het houten frame en de aangebrachte knopen in het hoofdbord zorgen beide voor de luxe uitstraling van de Boxspring Nova. De Boxspring heeft een topper van traagschuim. Traagschuim vormt zich naar je lichaam en heeft een drukverlagend effect. Dit wordt met name als prettig ervaren door mensen met lichamelijke klachten, zoals nek- of rugpijn.

Boxspring Square

De Boxspring Square slaapt enorm comfortabel doordat de box uit een dubbele laag pocketveren bestaat. Deze boxspring is de meest luxe in ons assortiment en zorgt voor een optimale ondersteuning. De Boxspring Square heeft een gestoffeerde topper van 6 centimeter die gemaakt is van traagschuim. Het hoofdbord van deze boxspring is oversized, wat zorgt voor mooie en unieke uitstraling.

Boxspring Electric

Naast dat de Boxspring Electric slaapcomfort biedt en een mooi design heeft, is de boxspring enorm gebruiksvriendelijk. De Boxspring Electric is elektrisch verstelbaar waardoor je met een afstandsbediening het bed rechtop kunt zetten. Behoudens het feit dat deze boxspring dus heel praktisch is, biedt de Boxspring Electric een ultiem slaapcomfort vanwege het topmatras.

Boxspring Electric Elegant

Vind je de Boxspring Electric mooi, maar wil je nog meer comfort? Dan is de Boxspring Electric Elegant een goede optie. Zo heeft deze boxspring een splittopper, waarbij je kunt kiezen tussen koudschuim en traagschuim. Ook heeft de Boxspring Electric Elegant een mooi hoofdbord, die beschikbaar is in vele verschillende kleuren.

Waar op letten bij aankoop boxspring?

Het kan moeilijk zijn om een goede boxspring te kopen, omdat er extreem veel aanbod is. Omdat alle boxsprings van kwaliteit verschillen is het belangrijk om daar goed op te letten. Of je nou een goedkope of luxe boxspring zoekt, alle boxsprings van Boxspring Xpert zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij doen geen concessies op kwaliteit. Een goedkope boxspring zal dus van dezelfde hoogwaardige kwaliteit zijn als een luxe boxspring. Boxspring Xpert hanteert bovendien scherpe prijzen!

Kwaliteit en duurzaamheid

De kwaliteit van de boxsprings wordt bepaald door de kwaliteit van de materialen. Boxspring Xpert kan garanderen dat de materialen van de beste kwaliteit zijn. Door het gebruik van de beste materialen en stoffen gaan de boxsprings van Boxspring Xpert vele jaren mee.

Extra comfort opties

Boxspring Xpert biedt verschillende opties aan, zodat je nóg meer comfort kunt ervaren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je topper in verschillende soorten schuim te bestellen.

Afmeting

Om ervoor te zorgen dat de boxspring perfect in je slaapkamer past, kun je bij Boxspring Xpert kiezen uit veel verschillende afmetingen. Het aanbod varieert namelijk van 90x200 tot 200x220 cm.

Stofkwaliteit, alleen de beste kwaliteit meubelstoffen

Het is natuurlijk belangrijk dat de slijtage van de boxspring zo beperkt mogelijk blijft. Daarom is het van groot belang dat de kwaliteit van de meubelstoffen goed is. Boxspring Xpert maakt gebruik van de beste meubelstoffen, zodat je lang kunt genieten van je boxspring.

Personalisering

Iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen smaak. Het is daarom bij Boxspring Xpert mogelijk om de boxspring geheel naar eigen wens samen te stellen. Kies uit verschillende modellen, kleuren, afmetingen, ligcomforts, matrassen, poten en toppers.

Levertijd

De levertijd van onze boxsprings is 6 á 8 weken. Wij leveren alle boxsprings gratis aan huis. Voor een kleine meerprijs nemen wij ook de montage voor je uit handen.

Garantie

Een boxspring hoort geruime tijd mee te gaan. Daarom hebben wij bij Boxspring Xpert garantie voor alle boxsprings. De levenslange garantie geldt voor breuken in het stalen netwerk of frame, binnen de gestelde garantievoorwaarden. Voor matrassen en toppers geldt het volgende: na 1 jaar is ligplekvorming tot 1,5 centimeter normaal en na 5 jaar is dat tot 2 centimeter normaal. Een plaatselijk hoogteverlies dat kleiner is valt dus niet onder de garantieregeling.

Betaalmogelijkheden

Ondanks dat je bij Boxspring Xpert een goedkope boxspring kunt kopen, is een boxspring een hogere investering. Dat begrijpen wij maar al te goed! Daarom kun je naast de gewone betaalmogelijkheden ook achteraf betalen met Klarna. Ook heb je de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

De beste boxspring kopen bij Boxspring Xpert?

Ja, dat kan! Bij Boxspring Xpert kun je een betaalbare boxspring kopen van de beste kwaliteit. We hebben de beste boxsprings voor je geselecteerd met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Kies uit één van de eerdergenoemde boxsprings en je bent verzekerd van de beste boxspring van 2024! Neem contact met ons op of bestel een gratis sample box via onze website.

Hulp nodig bij het selecteren van de juiste topper? Neem contact op